LAŽNO SE PREDSTAVLJAO, A SADA JE IZA REŠETAKA: M.D. iz Smedereva osumnjičen za OPASNA DELA
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

POLICIJA U AKCIJI

LAŽNO SE PREDSTAVLJAO, A SADA JE IZA REŠETAKA: M.D. iz Smedereva osumnjičen za OPASNA DELA

On se tereti da je iskoristio nepažnju vozača koji su ostavili ključeve u automobilima

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom uhapsili su M. D. (23) iz Smedereva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa, krađa, lažno predstavljanje, kao i više krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

On se tereti da je, 26. i 27. jula, na teritoriji Savskog venca, Novog Beograda, Starog grada i Smedereva, iskoristio nepažnju vozača koji su ostavili ključeve u automobilima, startovao vozila i odvozio se do određenih lokacija gde je te automobile ostavljao.

Takođe, kako se sumnja, u jednom beogradskom hotelu ukrao je dve torbe sa ličnim stvarima oštećenih, laptop i ključeve automobila koji se nalazio na parkingu hotela, a kojim se odvezao na teritoriju Lazarevca gde je izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom pobegao napustivši vozilo.

Hitrom reakcijom policija ga je pronašla u neposrednoj blizini, a prilikom legitimisanja on je na uvid policajcima dao ukraden turski pasoš.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da ne ostavljaju ključeve auomobila u vozilima, ni u kontakt bravi, kako bi sprečili izvršenja ovakvih krivičnih dela.

01:55

KALIOPI POČINJE TURNEJU IZ NIŠA: Jedva čekam da se ponovo družim sa publikom

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.