GODINU DANA NAKON SVIREPOG UBISTVA: Supružnici na jeziv način ubijeni, sve vodi ka JEDNOJ OSOBI, motivi su JASNI!
Slavoljub Mladenović, Brankica Anđelković, Foto: FOTO FEJBUK, FOTO FEJSBUK

OPSEŽNA ISTRAGA

GODINU DANA NAKON SVIREPOG UBISTVA: Supružnici na jeziv način ubijeni, sve vodi ka JEDNOJ OSOBI, motivi su JASNI!

Njih dvoje su na svirep način ubijeni ispred porodičnog doma u julu prošle godine

Objavljeno:

Godinu dana nakon dvostrukog ubistva supružnika Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji, policija privodi kraju istragu, a sve do sada otkriveno vodi ka jednom čoveku - nezvanično se saznaje.

Njih dvoje su na svirep način ubijeni ispred porodičnog doma u julu prošle godine, tela nesrećnih ljudi je u jutarnjim satima pronašao Brankičin otac, koji se zabrinuo jer njegova ćerka tog jutra nije došla na posao.

- Reč je o opsežnoj istrazi, koja od prvih saznanja vodi ka jednom čoveku. Ipak, pribavljanje dokaza je u toku i verovatno će osumnjičeni biti priveden pravdi - kaže izvor, koji nije želeo da iznosi podatke o osumnjičenom kako ne bi ugrozio istragu, pišu "Novosti".

Istražitelji više nemaju dilemu da je zločin počinila jedna osoba, a i motivi su jasniji.

- U pitanju je novac, tačnije neka dugovanja. Po svemu sudeći, Brankica je bila kolateralna šteta, dok je Slavoljub bio meta ubice - kaže izvor.

Meštani Vranjske Banje od početka smatraju da Brankica nije bila meta, a mnogi od njih otvoreno govore o tome kako se Slavoljub bavio zelenaštvom, a navodno mu nije bilo strano ni korišćenje narkotika. Tokom istrage utvrđeno je da je ubica u Slavoljuba ispalio iz lovačke puške osam metaka, dok je njegovoj supruzi Brankici pucano u leđa.

U više navrata je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva da se intenzivno radi na ovom slučaju i da su preduzete brojne istražne radnje u cilju prikupljanja dokaza.

KAMERE

Kako se saznaje, pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera u delu kod zatvorenog bazena, jer tu vodi put ka mestu ubistva. Razgovarano je i sa mnogima koji žive u ovom kraju i maksimalno pregledan teren na inače vrlo nepristupačnoj lokaciji oko vikendice u kojoj je živeo bračni par.

Urađeno je i nekoliko pretresa i veštačenja.

04:59

BRZE VESTI 27.07.2021. 17:55

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.