PREMIJERKA BRNABIĆ O POGIBIJI MALOG STEFANA: Šta god da se kaže biće suvišno
Mali Stefan, Foto: Printscreen/Tanjug

tuga

PREMIJERKA BRNABIĆ O POGIBIJI MALOG STEFANA: Šta god da se kaže biće suvišno

Inače, krivično vanpretresno veće suda odredilo je u međuvremenu pritvor do 30 dana L.G. koji je, kako se sumnja, 18. jula uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje dece od pet i devet godina na pešačkom prelazu pa pobegao

Objavljeno:

Smrt devetogodišnjeg dečaka, kojeg je na pešačkom prelazu udario muškarac je užasna vest, rekla je premijerka Ana Brnabić.

"Da na pešačkom prelazu vi srušite čoveka sa dvoje dece i da jedno dete premine... Mislim to su užasne stvari i tu šta god da kažete biće suvišno, protumačeno kao politički uticaj i skupljanje političkih poena", rekla je Brnabić i zamolila sudstvo da u takvim situacijama da jasno pouku na takvo ponašanje.

Stefan B.
foto: Facebook/Ofk Gol

Inače, krivično vanpretresno veće suda odredilo je u međuvremenu pritvor do 30 dana L.G. koji je, kako se sumnja, 18. jula uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje dece od pet i devet godina na pešačkom prelazu pa pobegao.

Time je preinačeno rešenje sudije za prethodni postupak koji je L.G. pustio da se brani sa slobode, nakon čega je tužilac uložilo žalbu.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.