MARINI ZVANOJ SMRT SMANJILI KAZNU: Tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva!
Ilustracija, Foto: Profimedia

prvobitno je bilo pet godina

MARINI ZVANOJ SMRT SMANJILI KAZNU: Tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva!

Naime, Marina Trajković je, prvobitno, osuđena na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju

Objavljeno:

Apelacioni sud u Nišu je u predmetu Višeg javnog tužilaštva u Vranju po krivici Marine Trajković zvane „Marina smrt“ iz sela Ćurkovica, opština Surdulica preinačio presudu Višeg suda u Vranju.

Naime, Marina Trajković je, prvobitno, osuđena na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, tako što je okrivljenoj izrekao manju kaznu i to kaznu zatvora u trajanju od 3 godine u koju se uračunava vreme provedeno u pritvoru, potvrđeno je danas Novostima u višem javnom tuužilaštvu u Vranju.

Podsećamo da se osuđenoj Marini Trajković stavlja na teret da je sredinom 2018. godine u centru Surdulice pokušala da liši života Dejana Milenova iz okoline Bosilegrada, tako što je nakon fizičkog obračuna između oštećenog i njenog brata prišla oštećenom i nožem mu zadala tri uboda u predelu grudnog koša i trbuha, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

00:32

protest u Marijane Gregoran 2

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.