HAOS U BLOKU 45: Žena METALNOM ŠTANGLOM razlupala retrovizore na više autobomila! ŠTA nije u redu sa ljudima?!
Ilustracija, Foto: Kurir/ Ana Paunković

udarala je i izloge lokala

HAOS U BLOKU 45: Žena METALNOM ŠTANGLOM razlupala retrovizore na više autobomila! ŠTA nije u redu sa ljudima?!

Jedan od članova Fejsbuk grupe Blok 45 o toj situaciji obavestio je svoje komšije, tvrdeći da je osoba koja je razlupala automobile navodno beskućnica

Objavljeno:

Noćaš oko 3.30 sati na velikom broju automobila u Bloku 45, ženska osoba je metalnom štanglom razlupala retrovizore i ostale delove automobila.

Kako ne bi ostali iznenađeni kada vide svoje automobile, jedan od članova Fejsbuk grupe Blok 45 o toj situaciji obavestio je svoje komšije, tvrdeći da je osoba koja je razlupala automobile navodno beskućnica.

"Udarala je i izloge lokala na kojima nije, koliko sam primetio, razbila staklo, već se samo uključivao alarm. Dvojica policajaca, uz pomoć još jedne patrole sa Bežanijske kose su reagovali i priveli lice. Zatekli su je prilikom vršenja istog iza ulaza 205. Tako da ne bude iznenađenja kada izađete napolje i pođete negde kolima", napisao je.

- Jedna osoba polomila je retrovizore na nekoliko parkiranih vozila, a oštećeno je i staklo na vratima zgrada u Jurija Gagarina. Njoj sledi privatna tužba - potrvedili su za "Telegraf" iz MUP Srbije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.