ŠIJAN MLAĐI I JOŠ DVOJICA OSUMNJIČENIH SASLUŠANI ZBOG PUCNJAVE U SURČINU: Branili se ćutanjem!
Vukašin Šijan, Foto: Instagram

predložen je pritvor

ŠIJAN MLAĐI I JOŠ DVOJICA OSUMNJIČENIH SASLUŠANI ZBOG PUCNJAVE U SURČINU: Branili se ćutanjem!

Odluku o pritvoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu

Objavljeno:

Vukašin Šijan (22) i još dvojica osumnjičenih danas su se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branili ćutanjem povodom sumnji da su u ponedeljak ujutru učestvovali u pucnjavi u Surčinu u kojoj je u noge ranjen Boris Jakšić (34).

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor - rekla je portparolka tužilastva Ivana Rakočević.

Odluku o pritvoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Za krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu pored Vukašina Šijana osumnjičeni su i M.M (40) i M.K (20), a M.M. se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Njih trojica se sumnjiče da su u ponedeljak ujutru u Surčinu došli ispred Jakšićeve kuće kojem je, nakon verbalne rasprave, kako se sumnja, M.M. ispalio nekoliko hitaca u predelu nogu.

Vukašin Šijan je sin Zorana Šijana, nekadašnjeg vođe tzv. surčinskog klana, koji je ubijen 27. novembra 1999. godine rafalima iz "škorpiona" i "kalašnjikova" dok je u "mercedesu" čekao zeleno svetlo na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića.

00:44

STANOVNICI OVE POKRAJNE NAJGORI VOZAČI U SRBJIJ! Gaze PUNU LINIJU, pričaju telefonom i NE POŠTUJU pešake!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.