IZGUBIO MU SE TRAG: Lažni lekar Sava Knežević prodao porodičnu kuću u Batajnici i NESTAO!
Narilekar Sava Knežević, Foto: Print Screen Youtube

unakazio mnoge ljude

IZGUBIO MU SE TRAG: Lažni lekar Sava Knežević prodao porodičnu kuću u Batajnici i NESTAO!

Porodičnu kuću su napustili i kad se u javnosti pročulo za njihovu strašnu prevaru

Objavljeno:

Porodica lažnog doktora Save Kneževića (21) prema nezvaničnim informacijama prodala je porodičnu kuću u beogradskom naselju Batajnica i navodno nestala bez traga!

Knežević i njegova majka, cvećarka Danijela koja mu je pomagala u unakažavanju mladića i devojaka glumeći čas medicinsku sestru čas doktorku Nelu, odselili su se ubrzo nakon što su pušteni iz pritvora i za sada nije poznato gde se nalaze.

Porodičnu kuću su napustili i kad se u javnosti pročulo za njihovu strašnu prevaru. Tada su se danima krili u kući Danijelinog brata u Putincima nadomak Rume, međutim, prema savetu svog advokata vratili su se u Batajnicu, gde su dočekali hapšenje.

Prethodno su na specijalizovanim sajtovima za prodaju nekretnina oglasili prodaju kuće koju su procenili na 120.000 evra.

Sava je sa majkom Danijelom uhapšen 24. maja, posle mesec dana skrivanja, a tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svedoke. Pušteni su iz pritvora 25. juna. Njima preti deset godina zatvora jer su se u poslednjih pet godina lažno predstavljali kao plastični hirurzi i osakatili više desetina ljudi iz Srbije i inostranstva.

Iako je Sava Knežević bio prvi nadrilekar za koga je javnost u Srbiji čula, brzo se saznalo da, nažalost, nije jedini. Ubrzo nakon njega uhapšena je i Olgica Markanović, a protiv još desetak nadrilekara podnete su krivične prijave.

Država je objavila rat nadrilekarima, a u Ministarstvu zdravlja navode da je u prethodnom periodu obavljen vanredni inspekcijski nadzor zbog sve češćih slučajeva obavljanja raznih procedura antiejdž medicine u kozmetičkim salonima i drugim privrednim subjektima bez dozvole.

- Zdravstveni inspektori nadzor su vršili od 5. maja do 23. juna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a kontrolisan je rad u 48 objekata. Tada je izrečeno 12 mera zabrane obavljanja zdravstvene delatnosti, odnosno zabrane oglašavanja medicinskih usluga i podnete su prekršajne prijave osnivačima i odgovornim licima - rekli su u resornom ministarstvu.

U IVANJICI OD SVETA ODSEČENO OKO 100 KUĆA: Nevreme napravilo haos, u selu Vučak bujični potoci potpuno uništili puteve (FOTO)
01:05

U IVANJICI OD SVETA ODSEČENO OKO 100 KUĆA: Nevreme napravilo haos, u selu Vučak bujični potoci potpuno uništili puteve (FOTO)

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media