GORKA ISPOVEST MAJKE GORANA MIHAJLOVIĆA: Neko je krio dokaze
Ilustracija, Foto: Profimedia

Klanovi

GORKA ISPOVEST MAJKE GORANA MIHAJLOVIĆA: Neko je krio dokaze

Zato sam insistirala da uzmu DNK iz „poršea”, koji je 12. aprila ostavljen na Novom Beogradu

Objavljeno:

Sanja Mihajlović, majka Gorana Mihajlovića (24), koji je nestao 1. aprila 2019. godine, sumnja da su njenog sina oteli pripadnici „kavačkog klana”, a da je slučaj u policiji zataškavan 20 meseci. Ona je ubeđena da je neko u policiji namerno sklanjao i uništavao tragove o nestanku njenog sina.

– Bila sam u kontaktu sa Sedmim odeljenjem gradskog SUP, koje vodi slučaj. Ne mislim da ti ljudi ne znaju da vode svoj posao, već da je u pozadini nešto drugo. Smatram da su tragovi uklanjani ili nisu ni traženi. Saznala sam da je moj sin bio veče pre nestanka na nekoj žurki u kafiću u Gospodara Vučića. Došli smo i do snimaka sa kamera, gde se vidi da je Nino Š. doš- ao svojim „smartom” u 12.30 po Gorana i odvezao ga do buvljaka na Novom Beogradu.

– „Porše” mog sina, oznaka BG-1089-yu, ostao je na parking u Resniku kod „Maksija”. Nino Š. je potom „smartom” oko 16.30 dovezao čoveka sa bradom, naočarima i kačketom. On je odvezao Go- ranov „porše”, a Nino je otišao „smartom”. O tome postoje dokazi – snimci nadzornih kamera, koji su u policiji. U to vreme je i telefon mog sina postao ne- dostupan. Ne znam da li su oso- be identifikovane, ali se vide. Na kraju krajeva, i po broju tablica tog „smarta” bi se našlo ko ga je vozio. Da je neko hteo da radi. Zato sam insistirala da uzmu DNK iz „poršea”, koji je 12. aprila ostavljen na Novom Beogradu, u Gandijevoj ulici – priča za Objektiv Sanja Mihajlović.

01:28

ZAMBIJA ODAJE POČAST ĐORĐU BALAŠEVIĆU KAO BORCU PROTIV RASIZMA Aleksa sa suprugom Nikolinom pozvan je na ceremoniju u Lusaku

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.