SPECIJALCI UHAPSILI TROJICU INSPEKTORA! Pojavio se snimak žestoke akcije u Banjaluci! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPASNA IGRA

SPECIJALCI UHAPSILI TROJICU INSPEKTORA! Pojavio se snimak žestoke akcije u Banjaluci! (VIDEO)

Uhapšeni policajci navodno su inspektori u Odeljenju za opšti kriminal UKP.

Objavljeno: 11:23h

M.B. iz Cetinja i policajac M.M. iz Banje Luke uhapšeni su juče u Banja Luci, saopšteno je iz MUP-a RS.

U nastavku akcije sinoć su uhapšena i još dva policajca MUP-a RS, P.V. i G.R.

Mediji pišu da je uhapšen Miloš Božović, pripadnik škaljarskog klana. On je je uhapšen na osnovu međunarodne Interpolove poternice raspisane za krivično delo teško ubistvo.

M.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je kao policijski službenik MUP-a RS učinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Uhapšeni policajci navodno su inspektori u Odeljenju za opšti kriminal UKP.

-Policijski službenici su izvršili pretres lokacija koje koriste lica lišena slobode i tom prilikom u stanu lica M.B. pronađen je pištolj glock sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi. U stanu koje koristi lice M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog dela - navode iz MUP-a RS.

O hapšenju M.B. obavešten je dežurni sudija suda BiH, a hapšenje M.M izvršeno je pod nadzorom Okružnog javnog tušilaštva Banja Luka. U daljim aktivnostima sinoć su na području Banje Luke privedena još dva policijska službenika P.V. i G.R..

-Sva lica će biti saslušana u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tužilaštava, a protiv istih će biti dostavljeni odgovarajući izvještaji. Sva tri policijska službenika biće suspendovana - kažu u MUP-u.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminal u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije MUP-a RS.

(Espreso/Dnevni avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.