KRENUO PO SOK, UBIO GA SAOBRAĆAJNI ZNAK: Detalji tragedije na aranđelovačkom putu gde je poginuo maloletnik
Hitna pomoć, Foto: Profimedia

TUGA U ARANĐRLOVCU

KRENUO PO SOK, UBIO GA SAOBRAĆAJNI ZNAK: Detalji tragedije na aranđelovačkom putu gde je poginuo maloletnik

Tinejdžer je u momentu nesreće u kolima bio s drugom, imenjakom Vukom T. (17), kada je, krećući se magistralnim putem Aranđelovac‒ Orašac, dodao gas, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u saobraćajni znak, a potom završio na ogradi pored puta

Objavljeno:

Vuk B. (17) iz Aranđelovca nastradao je u sredu ujutru u saobraćajnoj nesreći u aranđelovačkom naselju Baljkovica.

Tinejdžer je u momentu nesreće u kolima bio s drugom, imenjakom Vukom T. (17), kada je, krećući se magistralnim putem Aranđelovac‒ Orašac, dodao gas, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u saobraćajni znak, a potom završio na ogradi pored puta. Maloletnog ubio je saobraćajni znak koji mu je prošao kroz telo, tvrde očevici ove tragedije.

‒ Supruga i ja smo spavali kada je samo nešto puklo, kao da je nešto eksplodiralo. Izleteo sam iz kuće, bilo je oko četiri ujutru, tek je krenulo da sviće. Video sam potpuno smrskan automobil, ali nisam smeo da priđem. Odmah sam zvao policiju i Hitnu pomoć – kaže jedan od meštana naselja Baljkovica.

MUČENIK JE KRKLJAO

Kako objašnjava, kada su na lice mesta stigle policija i Hitna, odvažio se da se približi i video jezivu scenu.

‒ Bio je još mrak. Policajci su uključili lampe i tada sam video da je dečaku koji je vozio šipka probila grudni koš i izašla na grkljan. Ne možete da verujete kako je to izgledalo. On je, mučenik, sve vreme krkljao. Jedan od komšija je odmah doneo „fiberku” i isekao tu šipku da bi mogli da ga prevezu u bolnicu – priča šokirani čovek.

Nesrećni tinejdžer nije preminuo na licu mesta, navodi dalje naš sagovornik, već u bolnici.

‒ On je u polusvesnom stanju prebačen u bolnicu, gde je, nakon pokušaja da mu izvuku šipku, najverovatnije iskrvario. Drugi momak je zadobio teške povrede i prevezen je u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu, gde mu se lekari bore za život ‒ priča meštanin ovog aranđelovačkog naselja.

NISU BILI PIJANI

Drugi komšija kaže da je šokiran time što se dogodilo jer su oba momka iz dobrih porodica.

‒ Kažu da se kretao velikom brzinom, oko 120 kilometara na čas, a ovde je problematičan asfalt, i eto… Njih dvojica su, kako sam čuo, krenuli po sok. Čuo sam da nisu bili pijani, kao i da je telo nastradalog mladića poslato na obdukciju, a automobil na pregled.

NEMOJTE DANAS, TAKO VAM BOGA

‒ Nemojte samo danas, molim vas, tako vam boga. Ne znam šta se dogodilo, samo znam da nije bio pod dejstvom alkohola i da je ovo nesrećan slučaj. Nisam u stanju dalje da pričam, moram sina da sahranim – skrhan od bola, jedva je prozborio otac mladića.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.