PRIKAZALI SU MI SNIMAK KAKO JE MUČEN, A NA USTIMA JE IMAO TRAKU! Pukijev otac ispričao šta je sve video, JEZIVO
Velja Nevolja i Puki na tribini, Foto: Instagra/Printskreen

PRIKAZALI SU MI SNIMAK KAKO JE MUČEN, A NA USTIMA JE IMAO TRAKU! Pukijev otac ispričao šta je sve video, JEZIVO

Prethodno je u sudu svedočila sestra nestalog Milana Ljepoje iz Niša, ali ona nije želela da daje izjave posle identifikacije

Objavljeno:

Otac Aleksandra Gligorijevića, Mirko iz Odžaka izjavio je posle identifikacije u Specijalnom tužilastvu da mu je prikazana slika njegovog sina na kojoj se vidi samo njegova glava, a na ustima mu je zalepljena traka. Mirko Gligorijević je izjavio da mu nije rečeno da mu je sin mrtav, a dodao je da mu je saopšteno da nigde nisu nađeni DNK tragovi njegovog sina.

– Prikazali su mi snimak dok je mučen, a na ustima je imao traku. Na snimku je živ. Ne znam šta da kažem, postoji neka nada da je ipak moj sin živ pošto drugih tragova o njemu nema. Možda je taj snimak sve neka gluma – nada se Gligorijević.

On je precizirao da je njegov sin bio dobar sa Veljkom Belivukom.

– Bio je dobar sa Veljom i radovao se kada je bio oslobođen optužbe za neko ubistvo. Znam da su bili dobri. Govorio je tada „Velja je slobodan“.

Otac nestalog je naveo da njegova unuka (13) stalno pita za oca, ali da kriju istinu od nje.

Prethodno je u sudu svedočila sestra nestalog Milana Ljepoje iz Niša, ali ona nije želela da daje izjave posle identifikacije. U prepodnevnim časovima u Tužilaštvu je bila porodica nestalog Lazara Vukićevića.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.