OSUMNJIČEN DA JU JE SEKIROM USMRTIO: Produžen pritvor ubici majke iz Bačke Palanke!
Policija, Foto: Kurir/J.R.

odluka

OSUMNJIČEN DA JU JE SEKIROM USMRTIO: Produžen pritvor ubici majke iz Bačke Palanke!

Majka i sin su, kako su ispričale komšije, živeli sami i kući, jer Slavujkin muž, a Srđanov otac već duže vreme radi u Nemačkoj, a kćerka i sestra u Novom Sadu

Objavljeno: 12:16h

Vanpretresno veće Višeg suda u Novom Sadu produžilo je pritvor za još 30 dana Srđanu P. (28), koji je osumnjičen da je početkom juna ubio majku Slavujku P. (54), sa kojom je živeo u porodičnoj kući u Šumskoj ulici u Bačkoj Palanci. On je uhapšen zbog sumnje da je sa više udaraca sekirom usmrtio svoju majku

Prema nezvaničnim informacijama, zločin je otkriven kada je njegova sestra, koja živi i radi u Novom Sadu, došla u Bačku Palanku, jer joj majka nije odgovarala na telefonske pozive. Kako su ispričale komšije, po dolasku je zatekla zaključanu kuću, pa je pozvala komšije, a ubrzo je stigla i policija.

Beživotno telo u lokvi krvi zatekli su u sobi, na krevetu zamotano u ćebe, a ubrzo se vratio i Srđan, koji u momentu dolaska sestre i pronalaska tela nije bio u kući.

On je smušeno odgovarao na pitanja policije, a sekira s kojom je počinjeno ubistvo, nađena je sakrivena u šupi pored kuće.

Majka i sin su, kako su ispričale komšije, živeli sami i kući, jer Slavujkin muž, a Srđanov otac već duže vreme radi u Nemačkoj, a kćerka i sestra u Novom Sadu.

Pre ubistva nije bilo prijava za nasilje u toj porodici, a Srđan nije bio poznat kao nasilnik ili po drugim krivičnim delima.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.