DETALJI STRAVIČNOG UŽASA KOD BOGATIĆA: Poginuo na mestu koje zovu ukletim, nedaleko od rodne kuće svoje majke
Policija, Foto: Aleksandra Čolić

tuga

DETALJI STRAVIČNOG UŽASA KOD BOGATIĆA: Poginuo na mestu koje zovu ukletim, nedaleko od rodne kuće svoje majke

- Nesrećnik, poginuo je nedaleko od rodne kuće svoje majke - slaže ramenima Živadin

Objavljeno:

Muškarac D. E. (56) poginuo je u saobraćajnoj nesreći oko 2 sata posle ponoći, kada se direktno zakucao u banderu na lokalnom putu između Bogatića i Klenja.

Nesrećni čovek se vraćao kući sa proslave organizovane u Bogatiću, a poginuo je na mestu nesreće, u potpuno smrskanom automobilu.

Živadin Jokić, koji živi u blizini priča da je istrčao iz kuće kada je čuo jak i tup udarac, ne sluteći šta se dogodilo pošto uopšte nije čuo automobil. Još teže mu je bilo kada je prišao zgužvanom automobilu i video da poznaje vozača koji je poginuo.

- Na automobilu su radili žmigavci, a ja sam ga telefonom osvetlio i video da čovek ne daje znake života. Samo je trznuo rukom. Neko je pozvao hitnu i policiju koji su odmah stigli, ali je lekar samo konstatovao da je vozač preminuo - priča on.

Poginulog muškarca, kaže, poznaje od rođenja, s obzirom na to da mu je majka, koja je preminula, živela svega nekoliko kuća daleko od mesta nezgode.

- Nesrećnik, poginuo je nedaleko od rodne kuće svoje majke - slaže ramenima Živadin.

"Ukleto mesto"

Druge komšije pričaju da je mesto gde je D. E. poginuo "kao ukleto". Sećaju se da je pre desetak godina poginula jedna devojka kada je automobilom takođe udarila u banderu na istom mestu.

- Krivina je blaga, pa sama po sebi nije opasna. Ali, ne znam da li je u redu da bandere budu tako blizu puta. Prosto je neverovatno da je još jedan život ugašen na istom mestu i da nije imao ni malo sreće da promaši banderu - kaže jedan meštanin.

Nezgoda se dogodila na putu koji povezuje Klenje sa Bogatićem i Dubljem i brojni vozači ga koriste kao prečicu i, kako navode stanovnici ove ulice, većina vozača ovuda nekontrolisano dodaje gas.

- Mnogo brzo voze ovuda, divljaju, blago rečeno. Kao ptice lete kola i motori, a da neko vozi 50-60 na sat to je baš retko. U ulici ima dece i starih, da li neko razmišlja koja tragedija može da se dogodi zbog prebrze vožnje - dodaje meštanin iz Klenja.

Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici policijske stanice iz Bogatića. Istragom će se utvrditi uzrok nesreće, a po nalogu tužilaštva je obavljena obdukcija. D. E. će biti sahranjen sutra, a iza njega su ostali supruga i sin

Bonus video:

00:14

Saobraćajna nesreća u Beogradu

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.