NOVI DETALJI NAPADA NA RADNICU TERETANE NA NOVOM BEOGRADU: Vlasnik izneo informacije o slučaju!
Teretana, Foto: Printscreen, Instagram

strašno

NOVI DETALJI NAPADA NA RADNICU TERETANE NA NOVOM BEOGRADU: Vlasnik izneo informacije o slučaju!

Na svu sreću Sloba Radanović je odigrao ključnu ulogu, podigao ga i izbacio ga napolje

Objavljeno: 10:48h

Snimak napada na radnicu teretane "Ahilej" na Novom Beogradu šokirao je srpsku javnost, a vlasnik pomenutog lanca objekta, Aleksandar Đorđević prilikom gostovanja u jutarnjem programu TV "Prva, otkrio je sve detalje ovog slučaja.

„Vežbač koji je bio tu dolazio je povremeno, tražio je od zaposlene za sedne u polt i pričao neke nebuloze gde je ona njemu govorila da ne može. Prvo je rekao postavila me direkcija i tako dalje. Ona njemu kaže da ne može, nakon čega on ulazi u pult i baca stolicu na nju. Zaposlena je odmah zvala menadžera, a vežbač je rekao i njemu da će ga ubiti i zapaliti“, naveo je vlasnik teretane.

On je prilikom gostovanja u jutarnjem programu TV „Prva“ istakao da je nasilnik potom pobegao.

„Dok je moj menadžer Vanja bio u stanici, u tom trenutku me zovu iz teretane da se mladić ponovo vratio i da je krenuo da tuče devojku. On je stigao da ode da se ošiša, da snimi video pa se vratio. Mnogi su zamerili i vežbačima što nisu reagovali i stali da je odbrane“, kaže Đorđević i dodaje:

„Na svu sreću Sloba Radanović je odigrao ključnu ulogu, podigao ga i izbacio ga napolje. Ja sam u tom momentu krenuo ka teretani, policija je brzo reagovala i odmah ga uhvatila. Tek nakon svega je došla da uzme iskaz od nje. Ona se sada oseća fizički dobro, ali je pod stresom i plaši se za svoju bezbednost. Apelujem na Tužilaštvo i sudove da rade svoj posao“, rekao je Đorđević.

Podsetimo, užasavajuća scena odigrala se u teretani u Beogradu, kada je jedan od korisnika ušao u pult i nasrnuo na radnicu. Nasilnik je u međuvremenu uhapšen.

Kako je navedeno na Instagram profilu teretane, siledžija je bio izrevoltiran jer mu je radnica kazala da ne može sedeti u pultu, jer nije zaposlen.

Bonus video:

01:14

Napad na srpsku porodicu u selu Gojbulja

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.