NIŠKI MOMCI ISTRIPOVALI DA SU U SVATOVIMA PA ZAPUCALI: Kod osumnjičenih pronašli KALAŠNJIKOV i RUČNE BOMBE!
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

ŠENLUČILI SE

NIŠKI MOMCI ISTRIPOVALI DA SU U SVATOVIMA PA ZAPUCALI: Kod osumnjičenih pronašli KALAŠNJIKOV i RUČNE BOMBE!

N. P. (53), B. V.(47), N. R.(39) i M. V. (23) iz Niša se terete da su pucali u vazduh

Objavljeno:

Pripadnici niške kriminalističke policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom, rasvetlili su pucnjavu iz vatrenog oružja sinoć u naselju Vinik, zaplenili veću količinu oružja i uhapsili četiri osobe.

- N. P. (53), B. V.(47), N. R.(39) i M. V. (23) iz Niša se terete da su pucali u vazduh, a u kući u kojoj ih je policija zatekla pronađene su četiri ručne bombe, automatska puška, okvir za automatsku pušku sa mecima i veća količina municija raznog kalibra. Tokom pucnjave niko nije povređen - saopštio je MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su N. P., B. V. i N. R., dok je M. V. osumnjičen samo za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštila je niška policija.

Kako "Blic" saznaje, uznemireni građani su policiji prijavili da se sa Vinika čuju pucnji, nakon čega je patrola upućena na lice mesta.

- Policajci su u dvorištu jedne vikendice u izgradnji na Viniku zatekli četvoricu muškaraca. Pretresom su pronađene četiri ručne bombe koje su bile sakrivene u kutiji za prvu pomoć, automatska puška “kalašnjikov” i stotinka komada municije kalibra 7,62 i 7,65 milimetara. Sumnja se da su oni šenlučili, odnosno pucali u vazduh, računajući da ih niko neće čuti jer se nalaze u kući u izgradnji u delu Vinika koji je neosvetljen, ali su završili iza rešetaka, kaže naš izvor.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.