TRAGIČNO NASTRADALI DOKTOR PRETUČEN NA UTAKMICI PRE MESEC DANA: Navijač uleteo i udario ga u glavu
"Audi" kojim je upravljao nastradali hirurg, Foto: RINA

danas krenuo na kontrolu

TRAGIČNO NASTRADALI DOKTOR PRETUČEN NA UTAKMICI PRE MESEC DANA: Navijač uleteo i udario ga u glavu

Prema nezvaničnim informacijama dr Denis putovao je u Beograd na lekarsku kontrolu, sa njim je pošla i porodica

Objavljeno:

Poznati novopazarski lekar dr Denis B. internista kardiolog, poginuo je jutros na auto-putu "Miloš Veliki" kada je automobilom "audi Q5" u kome je bio sa suprugom i troje dece pod još nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa puta, prevrnuo se više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde.

Naime, on je danas krenuo na kontrolu u Beograd, najverovarnije zbog udarca koji je zadobio na utakmici.

Prethodno su se u medijima pojavili navodi da je kardiolog krenuo za Beograd na zakazani pregled u bolnici, jer je tačno pre mesec dana, 7. juna, doživeo napad usred utakmice futsala u Beogradu u meču između FON-a i Novog Pazara.

Tada je jedan od članova Novog Pazara uleteo na teren u nameri da udari jednog igrača FON-a, u tome nije uspeo, usled čega je došlo do potpunog haosa. Sve je krenulo nizbrdo kada se umešao i jedan navijač gostujućeg tima koji je udario futsalera, ali i gostujućeg doktora.

On se tereti da je 5. juna sišao sa tribina i udario u glavu četrdesettrogodišnjeg doktora gostujuće ekipe malog fudbala iz Novog Pazara, koji je zadobio teške telesne povrede, saopštio je tada MUP.

Prema nezvaničnim informacijama dr Denis putovao je u Beograd na lekarsku kontrolu, sa njim je pošla i porodica.

"Jedan od prijatelja doktora Denisa nudio im je prethodnog dana da ih on poveze u Beograd pošto je doktor putovao na lekarsku kontrolu. Lekar je to odbio, rekao je da je u stanju da vozi automobil, a da sa njim ide i porodica, da prošetaju gradom, obiđu Beograd dok je na kontroli", ispričao je jedan zajednički prijatelj doktora Denisa iz Novog Pazara.

00:03

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ INĐIJE: Brutalno tuku mladića koji nepomično leži i ne daje ZNAKE ŽIVOTA

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.