DEDA (79) OSTAJE IZA REŠETAKA: Vrbovao žene da rade kod njega pa ih PRIMORAVAO NA PROSTITUCIJU
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

užas

DEDA (79) OSTAJE IZA REŠETAKA: Vrbovao žene da rade kod njega pa ih PRIMORAVAO NA PROSTITUCIJU

Žrtve su dobile status posebno osetljivih svedoka

Objavljeno: 09:31h

Novosađanin, D. P. starom 79 godina koji je uhapšen pod optužbom da je primoravao 14 žena na prostituciju ostaje u pritvoru. On je uhapšen 24. marta, i od tada se nalazi iza rešetaka istražnog zatvora, i tamo će, odlukom tužioca ostati do 20. jula.

Nakon hapšenja policija je saopštila da je D. P. (79) u salonima za masažu, koji su služili kao paravan, organizovao mrežu prostitucije. Istražni organi tvrde da je D. P. od 2017. godine, žene slabog imovnog stanja, zapošljavao kao maserke, a kasnije ih primoravavo i da klijentima pružaju usluge u njegovim salonima.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu D. P. na teret stavlja da je vrbovao i eksploatisao 14 žena za pružanje usluga klijentima u improvizovanim salonima na četiri lokacije u gradu. Žrtve su dobile status posebno osetljivih svedoka.

Nekoliko komšija D.P. je reklo da su često u zgradi viđali nepoznate muškarce.

– Viđao sam tog komšiju, znali smo se samo na ‘zdravo komšija’, nikad ne bih rekao da je sposoban da uradi tako nešto”, rekao je komšija iz ulice Pap Pavla.

Lokal u ulici Pap Pavla bio je obezbeđen rešetkama i imao je posebno zvono i poštansko sanduče, dok se lokal u Hadži Ruvimovoj nalazio u dvorištu zgrade, a prozor je imao neprovidnu foliju i rešetke.

00:06

Buktinja na Čukaričkoj padini

(Espreso/NSuzivo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.