DŽEPAROŠ SA VRAČARA SAMO ŠTO NIJE DOLIJAO: Privođenje se očekuje svakog momenta! (VIDEO)
Krađa, Foto: Printscreen/Instagram

JOŠ MALO

DŽEPAROŠ SA VRAČARA SAMO ŠTO NIJE DOLIJAO: Privođenje se očekuje svakog momenta! (VIDEO)

- Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Policijske uprave za grad Beograd osumnjičeni muškarac koji je u marketu ženi iz tašne ukrao telefon i platnu karticu je identifikovan

Objavljeno: 20:01h

Pripadnici beogradske policije brzim i efikasnim radom identifikovali su muškarca koji je osumnjičen da je u marketu na Vračaru iz torbe jedne žene ukrao mobilni telefon.

Za osumnjičenim je raspisana potraga i intenzivno se radi na njegovom hapšenju. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin naglasio je tim povodom da srpska policija brine o svim građanima i da će građani i njihova imovina biti sigurni i zaštićeni.

- Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Policijske uprave za grad Beograd osumnjičeni muškarac koji je u marketu ženi iz tašne ukrao telefon i platnu karticu je identifikovan. Bezbednost i sigurnost običnih ljudi, a pogotovo žena i dece jeste prioritet našeg rada. Kao što snažno pristupamo razbijanju organizovanih kriminalnih grupa isto tako snažno i posvećeno pristupamo razbijanju uličnog kriminala - rekao je Vulin.

Na društvenim mrežama, podsetimo, objavljen je snimak krađe telefona koja se dogodila u petak u popodnevnim satima u jednom marketu u Golsvordijevoj ulici.

Na snimku se vide mladić i devojka koji su u market ušli za ženom, koju su očigledno neko vreme pratili, potom su čak uzeli korpu za namirnice i krenuli za njom, a onda je on iskoristio trenutak nepažnje žrtve dok je stavljala masku na lice i iz otkopčane torbe joj izvukao telefon ne obazirući se na nadzorne kamere.

Bonus video:

00:27

Krađa u bloku 37, lopov baca novčanik bez novca

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.