Jovičiću produžen pritvor do 30 dana
Aleksandar Jovičić, bivši predsednik opštine Palilula, Foto: Printscreen/youtube

iza rešetaka

Jovičiću produžen pritvor do 30 dana

Bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i D.V. produžen je pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak istrage

Objavljeno: 12:38h

Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu je 2. jula 2021. godine, doneo rešenje kojim je prema bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i D.V. produžio pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 2 i 3 Zakonika o krivičnom postupku.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu.

Podsetimo, osumnjičenima se stavlja na teret da su izvršili krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu u produženom trajanju.

04:33

BRZE VESTI 01.07.2021. 17:55

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.