POJAVILI SE NOVI JEZIVI SNIMCI IZ VUČJAK SHELTER-A! Nakon PRIJAVE I PRITVORA isplivao sav užas (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Užas u Vučjak Šalteru, Foto: Facebook/Levijatan

užas

POJAVILI SE NOVI JEZIVI SNIMCI IZ VUČJAK SHELTER-A! Nakon PRIJAVE I PRITVORA isplivao sav užas (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pokret "Levijatan" odlučio je da još jednom informiše javnost o toku događaja nakon što su prve informacije izašle na videlo

Objavljeno:

Novi, uznemirujući snimci iz odgajivačnice pasa "Vučjak Shelter" u mestu Čumić o kojoj se poslednjih dana govori pojavili su se na društvenim mrežama.

Pokret "Levijatan" odlučio je da još jednom informiše javnost o toku događaja nakon što su prve informacije izašle na videlo.

- Nakon sto su u tužilaštvu saslušani svedoci i priloženi dokazi, video snimci i fotografije i okrivljeni pušten iz pritvora da se u nastavku postupka brani sa slobode, u prilici ste da vidite još jedan sirov, autentičan materijal iz Šeltera smrti Dejana Gačića (Vučjak Šelter). Napominjemo da su i ovi snimci dostavljeni tužilaštvu, a ovo je samo nastavak dokaza o kriminalu koji se odvijao tamo. Biće još dosta toga - naveo je "Levijatan" u opisu videa.

Video snimak na kome se vidi kako životinje žive u odgajivačnici pogledajte OVDE!

Kako tvrde iz Pokreta Levijatan preko hiljadu pasa sa najtežim bolestima na ovom mestu "gine u kanibalizmu, sopstvenom izmetu, bolesti, hraneći se sopstvenim okotom".

Podsetimo, Fondacija Pokret Levijatan od 2015. godine bije bitku za prava najslabijih, ali i najugroženijih u Srbiji. Pokret na čelu sa Pavlom Bihalijem uspeo je da u zatvor smesti zlostavljače pasa širom Srbije, a često u javnim obraćanima skreću pažnju i na problem nasilja nad decom i ženama u našoj zemlji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.