BURNA PROŠLOST NASILNIKA IZ BEOČINA: Pre devet godina privezao je DEVOJKU za kola i VUKAO je fruškogorskim putevima
Nasilje u porodici, ilustracija, Foto: Profimedia

STRAHOTA!

BURNA PROŠLOST NASILNIKA IZ BEOČINA: Pre devet godina privezao je DEVOJKU za kola i VUKAO je fruškogorskim putevima

On je odbijao da otvori vrata, nakon čega je došao pregovarački tim policije koji ga je poosle nekoliko sati razgovora ubedio da otvorio vrata i pusti ih u stan

Objavljeno:

Pavle B. (37) iz Beočina koji je priveden u utorak nakon što se zatvorio u stan sa ženom i bebom i odbijao da otvori, od ranije je poznat policiji po nasilništvu, a pre devet godina prebio je svoju sedamnaestogodišnju devojku, privezao je za kola i vukao fruškogorskim putevima.

Pavle B. (37) je priveden zbog sumnje da se u utorak posle podne zatvorio u stan sa ženom i bebom. Iako su prve informacije ukazivale da je pretio da će aktivirati bombu, nezvanične informacije do kojih smo došli ukazuje da se on samo zatvorio i odbijao da otvori vrata policiji koja je izašla na teren. Njega je, navodno, prijavila komšinica, koja je čula buku iz stana u kojem živi sa porodicom.

On je odbijao da otvori vrata, nakon čega je došao pregovarački tim policije koji ga je poosle nekoliko sati razgovora ubedio da otvorio vrata i pusti ih u stan, rekao je sagovornik Blica.

19:15

VEČERNJI DNEVNIK 30.06.2021.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.