OGLASIO SE EPS NAKON HAVARIJE U TERMOELEKTRANI U OBRENOVCU! Sada je jasno u čemu je problem, građani, ne brinite!
EPS, Foto: Stefan Jokić

PAŽNJA

OGLASIO SE EPS NAKON HAVARIJE U TERMOELEKTRANI U OBRENOVCU! Sada je jasno u čemu je problem, građani, ne brinite!

Prema poslednjim informacijama, nema povređenih i u toku je defektaža kvara. EPS nastavlja stabilno da snabdeva stanovništvo i privredu električnom energijom i nije ugrožena proizvodnja struje

Objavljeno: 17:30h

Elektroprivreda Srbije izdala je saopštenje povodom današnjeg dešavanja u Termoelektrani Nikola Tesla A, koje je uznemirilo građane. Kako saznajemo od EPS, u pitanju je kvar koji je u procesu sanacije.

Saopštenje EPS-a prenosimo u celosti:

Na kotlovskom postrojenju bloka A1 u Termoelektrani „Nikola Tesla A“ danas oko 16 časova došlo je do kvara. Iz postrojenja je u kraćem vremenskom periodu izašla veća količina pare koja se nadvila nad TENT A.

Prema poslednjim informacijama, nema povređenih i u toku je defektaža kvara. EPS nastavlja stabilno da snabdeva stanovništvo i privredu električnom energijom i nije ugrožena proizvodnja struje.

Podsećamo, na jednom od blokova Termo elektrane "Nikola Tesla A" na bloku 1 došlo je do havarije i nekontrolisanog izbijanja dima i pare. Građani su objavili snimke na društvenim mrežama, ali iz EPS-a saopštavaju da je situacija pod kontrolom.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.