VOZIO BEZ DOZVOLE, PA SLETEO SA PUTA, POVREĐENO I DETE (15)! Strašna nesreća u Bosilegradu
Ilustracija, Foto: MUP

užas

VOZIO BEZ DOZVOLE, PA SLETEO SA PUTA, POVREĐENO I DETE (15)! Strašna nesreća u Bosilegradu

Vozač (33) je iz okoline Bosilegrada i upravljao je bez vozačke dozvole, a vozilo je bilo bez registarskih tablica, saznaju mediji

Objavljeno:

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak u bosilegradskoj opštini. Među povređenima je i maloletno lice. Nezgoda se prema navodima policije dogodila u petak uveče u selu Rajčilovci, opština Bosilegrad oko 21 čas. Vozilo "GAZ" koje se kretalo iz sela Paralovo ka Rajčilovcima je iz za sada nepoznatih razloga sletelo sa kolovoza nakon čega je došlo do njegovog prevrtanja.

Teške telesne povrede zadobilo je maloletno lice (2006), dok su lakše povređeni vozač i još tri lica. Povređenima je lekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bosilegradu. Vozač je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje, dok su ostali povređeni transportovani u Klinički centar Niš.

Po ovlašćenju tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije.

Protiv vozača će prema nezvaničnim saznanjima Kurira biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na području Policijske uprave u Vranju, od 25. do 27. juna ove godine, registrovano je pet saobraćajnih nezgoda. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede a pet osoba je lakše povređeno.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su tri osobe.

00:12

Vatrena buktinja kod Kragujevca

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.