NIŠKA POLICIJA U POTRAZI ZA NAPADAČEM! Stiglo je upozorenje građanima, PRIPAZITE U VEČERNJIM SATIMA!
Ilustracija/Policija, Foto: Aleksandra Čolić

Pažnja

NIŠKA POLICIJA U POTRAZI ZA NAPADAČEM! Stiglo je upozorenje građanima, PRIPAZITE U VEČERNJIM SATIMA!

Napadnuti mladići imaju 19 godina, 24 i 30 godina, a zadobili su lakše ubodne rane u predelu ledja i butinama

Objavljeno:

Niška policija intenzivno traga za muškarcem koji je prošle srede i četvrtka nasumično napao trojicu mladića u tom gradu i zadao im ubodne rane oštrim predmetom, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

U policiji su danas rekli da je istraga u toku i da je pokrenuta po prijavama lakše povredjenih mladića. Informacija o tome da je nepoznati muškarac bez ikakvog povoda u sredu uveče, 23. juna, u Ulici Ljube Didića u blizini parka Čair, nožem napao dvojicu mladića, a sledeće večeri još jednog u Ulici Branka Krsmanovića proširila se najpre društvenim mrežama, uz upozorenje da se Nišlije pripaze u večernjim satima.

Jedan od napadnutih mladića je na društvenim mrežama opisao i napadača i kako su njegov drug i on napadnuti. Prema njegovim rečima, napadača su primetili, pretrčavao je ulicu i krenuo je ka njima, ali se nisu nadali da će ih napasti s ledja jer su mislili da se radi o prolazniku koji negde žuri. Napadač je, rekao je, muškarac koji ima oko 20 godina, široka ramena i mršave ruke i noge, visok je izmedju 175 i 180 centimetara i malo čudnije hoda.

Napadnuti mladići imaju 19 godina, 24 i 30 godina, a zadobili su lakše ubodne rane u predelu ledja i butinama.

00:12

Vatrena buktinja kod Kragujevca

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.