Osumnjičen za gaženje dve devojčice u Sarajevu uhapšen u Srbiji! Bosanci hvale srpsku, a besni na svoju policiju!
Foto: Printskrin / Fejsbuk

s razlogom

Osumnjičen za gaženje dve devojčice u Sarajevu uhapšen u Srbiji! Bosanci hvale srpsku, a besni na svoju policiju!

Javnost u Bosni oduševljena efikasnošću srpske policije, dok lamentira nad nesposobnošću domaćih policajaca
Objavljeno: 09:36h

MUP Srbije uhapsio je državljanina BIH Sanjina Sefića (25) koji se sumnjiči da je usmrtio dve studentkinje u Sarajevu, ali je jedna izjava Nebojše Stefanovića podigla internet javnost u Bosni na noge.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sanjin Sefić sumnjiči se da je na pešačkom prelazu u Sarajevu usmrtio svojim automobilom dve studentkinje, koje su prelazile na zeleno svetlo prelaz koji je na kraju bio kloban po njih. No, potom je, umesto da sačeka policiju, utočište probao da nađe u susednoj Srbiji.

Filmska potera: Ubicu studentkinja traži pola Balkana, a evo gde bi mogao da se krije u Srbiji! (FOTO)

Nakon te informacije, naša policija je odradila svoj deo posla, pa je Nebojša Stefanović sinoć saopštio da je Sefić u rukama srpske policije. No, jedna izjava našeg ministra "zapalila" je forume i društvene mreže u Bosni.

foto: Reprint

Naime, ministar je sinoć izjavio:

Do ovog trenutka Ministarstvo unutrašnjih poslova Federacije BiH nije raspisalo međunarodnu crvenu poternicu koja je ujedno i nalog za hapšenje. To znači da ne postoji zakonski osnov za hapšenje osobe koja se sumnjiči za ovo krivično delo.

foto: Reprint

Bosanska javnost to nije dobro podnela, optužujući svoju policiju da je nesposobna.

Građani Bosne ne izražavaju bes samo na internetu, već i na ulici. Za danas je ispred zgrade Vlade Kantona Sarajevo najavljen novi protest građana nezadovoljnih sigurnosnim stanjem u gradu. Revolt građana izazvala je tragična smrt dve devojke u centru Sarajeva čiji je ubica Sanjin Sefić uspeo da pređe granicu Bosne iako je granična policija Bosne i Hercegovine bila obaveštena da se za njim traga.

foto: Reprint

Oni će ispred zgrade vlade tražiti brojne ostavke.

foto: Reprint

Lokalni mediji u Bosni navode da je osumnjičeni išao oko 100 na sat kada je na pešačkom prelazu usmrtio dve najbolje drugarice, i cimerke. studentkinje Filozofskog fakulteta u Sarajevu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.