RADOJE JE PUŠTEN SA PSIHIJATRIJE I PONOVO JE NAPAO DANIJELU I DECU! Prijatelji molili policiju da je spasu, UZALUD
Danujela godinama trepela užas, Foto: Printscreen/Facebook

jezivo

RADOJE JE PUŠTEN SA PSIHIJATRIJE I PONOVO JE NAPAO DANIJELU I DECU! Prijatelji molili policiju da je spasu, UZALUD

Telo Radoja K. pronađeno je danas u šumarku, nedaleko od porodične kuće. Kako je navedeno, muškarac se nakon napada na ženu i dete obesio

Objavljeno:

Tridesetogodišnja Danijela (30), koju je bivši muž izbo nožem danas se probudila iz kome, njeno stanje je stabilno, ali još kritično. Njen jedanaestogodišnji sin koji je pokušao da odbrani trudnu majku od pomahnitalog oca Radoja K. (44) takođe je povređen u zločinu koji se juče ujutru oko 7.30 sati dogodio u selu Zablaće kod Čačka, kada je Radoje nožem izbo suprugu i sina.

Dan nakon užasa, muškarac je pronađen mrtav u blizini porodične kuće.

Ovo, nažalost, nije bio prvi put da su nesrećna majka i sin na udaru pomahnitalog muškarca koji je na sve nasrtaje na svoje najbliže do sada prolazio samo za blagim kaznama nadležnih institucija.

Između Radoja i Danijele u toku je bila brakorazvodna parnica i napadač je zbog ranijeg nasilja u porodici imao zabranu prilaska ženi, sa kojom inače ima četvoro dece. Uprkos zabrani on je u nekoliko navrata dolazio do vrata kuće nesrećne žene i pretio joj.

Kuća u Čačku
Kuća u Čačkufoto: RINA

Situacija je eskalirala u jutarnjim satima naočigled komšija i ljudi iz okoline. Upao je u kuću gde je u tom trenutku bila Danijela sa decom. posle kraće rasprave uzeo je nož i ubo ženu u stomak! Dečak (11) skočio je da zaštiti majku, a onda je otac i njega isekao nožem po rukama. Majka i sin su smešteni u čačansku bonicu, gde je juče urađena i operacija nesrećne žene. Dečak je smešten na dečjem odeljenju.

Ovo nije prvi put da se nasilnik sukobljava sa članovima svoje porodice. Kako pričaju meštani, on je nebrojeno puta do sada prouzrokovao incidente zbog kojih ni nesrećna žena, a ni nemoćna deca nisu mogla da žive na miru.

I pre dve nedelje zabeležen je jednako strašan napad. Naime, on je tada u istom ovom čačanskom selu pokušao da zapali porodičnu kuću. Da stvar bude još gora, teža i nezamisliva, u tom trenutku u porodičnoj kući nalazile su se njegova žena i deca.

Međutim, kako je uvek prolazio sa blažim opomenama, tako je i sada Radoje K. pušten sa odeljenja psihijatrije, a onda je tu šansu iskoristio i ponovo napao svoju suprugu.

Jedan meštanin Zablaća ispričao je horor kroz koji su žena i deca prošli noć pre zločina u kojem je upotrebio i nož.

- Kasno sinoć je lupao na vrata i niku mu nije otvorio. Ostao je tu do jutra i kada su deca otvorila vrata, on je uleteo i napao nesrećnu ženu. Uzeo je nož i ubo je u predelu stomaka - ispričao je meštanin.

Oni kažu i da je kod ove porodice zbog nasilja policija intervenisala više od 20 puta.

- Plašimo se da on neće stati dok je ne ubije - kažu meštani i dodaju:

- Imaju četvoro dece, ovo je strašno. Neko mora da reaguje dok ne bude kasno - rekao je vidno uznemireni komšija.

Telo Radoja K. pronađeno je danas u šumarku, nedaleko od porodične kuće. Kako je navedeno, muškarac se nakon napada na ženu i dete obesio.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.