PIJAN PUCAO U DVORIŠTU SVOJE KUĆE, PRAVIO HAOS TOTALNI: Ispalio 4 HICA U ORLOVATU
Pritvor, Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

PIJAN PUCAO U DVORIŠTU SVOJE KUĆE, PRAVIO HAOS TOTALNI: Ispalio 4 HICA U ORLOVATU

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u utorak oko 19.50 sati, zbog stanja alkoholisanosti, u dvorištu svoje kuće ispalio 4 hica iz pištolja

Objavljeno: 21:33h

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je pred Osnovnim sudom u ovom gradu optužnicu protiv I. S. (64) iz Orlovata, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u utorak oko 19.50 sati, zbog stanja alkoholisanosti, u dvorištu svoje kuće ispalio 4 hica iz pištolja, u trenutku kada se žena L. S. nalazila u neposrednoj blizini, u dvorištu svoje kuće.

Na teret mu se stavlja da je u svojoj kući u Orlovatu, neovlašćeno držao vatreno oružje, njihove delove i municiju i to: dva pištolja marke "Crvena zastava" model "M70", kalibra 7,65 mm sa obrušenim fabričkim brojevima, 50 metaka kalibra 7,65 mm, 6 praznih okvira za pištolj marke "Crvena zastava" model "M70" kalibar 7,65 mm, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.