AKO PREPOZNAJETE OVOG ČOVEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: U pitanju je TEŽAK prevarant (FOTO)
Dragan R., Foto: PU Niš

odmah javite

AKO PREPOZNAJETE OVOG ČOVEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: U pitanju je TEŽAK prevarant (FOTO)

Takođe, sumnja se da je on u parničnom postupku koji je vodio pred nadležnim sudom sa ovom sugrađankom dao lažan iskaz o verodostojnosti priznanice, saopštila je sinoć policija

Objavljeno:

Nišlija Dragan R. (52) uhapšen je jer se sumnja da je pokušao da prevari jednu sugrađanku (66).

Policija je sinoć objavila njegovu fotografiju jer postoji mogućnost da je lažima još građana doveo u zabludu zbog neke koristi pa bi trebalo da to obelodane istražnim organima.

On će se u ovom slučaju teretiti za postojanje sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave u sticaju sa krivičnim delom davanje lažnog iskaza.

– Sumnja se da je on falsifikovao potpis sugrađanke i sačinio lažnu priznanicu o pozajmici, a zatim je upotrebio kao pravu ispravu i tužio sugrađanku zbog nevraćanja pozajmice.

Takođe, sumnja se da je on u parničnom postupku koji je vodio pred nadležnim sudom sa ovom sugrađankom dao lažan iskaz o verodostojnosti priznanice, saopštila je sinoć policija.

On je verovatno poznavao ženu, a onda je nekako saznao kako izgleda njen potpis i postoji mogućnost da ga je falsifikovao, a onda je tužio sudu za navodni dug.

Priznanica je prošla grafološku analizu i Osnovni sud će u parnici dokazati njenu verodostojnost.

– Pošto se sumnja da ima više prevarenih građana, policija poziva oštećene koji prepoznaju muškarca sa fotografije da se jave Policijskoj upravi u Nišu, na telefone 018/192 i 018/503-238, saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Bonus video:

00:13

ESPRESO U STUDENTSKOM GRADU: Romi čiste smeće koje su ostavili BAHATI STUDENTI

(Espresp / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.