PRE GLUVONEMOG ČUVARA NA TOM MESTU RADIO PEDOFIL? Meštani Odžaka izneli JEZIVE DETALJE sa mesta gde se utopio dečak
Ilustracija/Bazen, Foto: Profimedia, Printscreen

bez komentara

PRE GLUVONEMOG ČUVARA NA TOM MESTU RADIO PEDOFIL? Meštani Odžaka izneli JEZIVE DETALJE sa mesta gde se utopio dečak

Kako su nam ispričali meštani Odžaka, pre desetak godina na bazenima se takođe, dogodio skandal.

Objavljeno:

Meštani Odžaka, kod Sombora, gde se u nedelju na gradskom bazenu utopio dečak B. P. (10), objašnjavaju da je pored gluvonemog čuvara koji u trenutku tragedije nije bio prisutan, na tom radnom mestu ranije bio čovek koji je hapšen zbog pedofilije.

Kako su nam ispričali meštani Odžaka, pre desetak godina na bazenima se takođe, dogodio skandal.

- Kao čuvar radio je čovek koji je hapšen zbog pedofilije. Pričalo se da je on spopadao dečake, a da je čak jedan mališan preko ograde pobegao od njega kad ga je napao - pričaju za Kurir meštani.

Nesrećni dečak se utopio, jer ga je tokom igre drug gurnuo u vodu, a zatim se uplašio i pobegao. Pretpostavlja se da je B. P. sat vremena bio pod vodom, sve dok nije pronađen oko 22 sata.

Bazen, Ruka
foto: Profimedia

Utvrdiće se odgovornost

Gluvonemi čovek održavao zelenilo?

Kako saznajemo, biće utvrđena odgovornost uprave bazena i Sportskog centra, a prema najnovijim informacijama, gluvonemi čovek koji je jedini kobne večeri bio na bazenu uopšte nije čuvar.

- Navodno je zaposlen na održavanju zelenila, a čuvara izgleda da nije ni bilo. Bazen inače još nije otvoren za kupače - kaže sagovornik:

- Slučaj će verovatno voditi Osnovno tužilaštvo, koje će prikupiti obaveštenja o tome kako je bazen bio ograđen, ko je zadužen za održavanje reda i obezbeđenje tog objekta, kao i kakav je pravilnik o obezbeđenju. Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta, biće podnete i odgovarajuće prijave.

Podsetimo, za tragediju se saznalo, jer je otac dečaka u nedelju prijavio policiji njegov nestanak. Odmah je počela potraga i telo je posle pola sata nađeno na dnu bazena. Prvo se mislilo da se sam utopio, međutim, ubrzo je otkriveno da nije bio sam na kupalištu, već s mladim dečakom. Veruje se da su se oni u igri gurkali oko bazena, te da je drug gurnuo B. P. u vodu. Noćni čuvar, koji je gluvonem, navodno je u tom trenutku bio u toaletu. Policija je uzela snimke s kamera, a Više javno tužilaštvo iz Sombora vodi istragu. Maloletnik nije krivično odgovoran, a u slučaj su uključeni Centar za socijalni rad i psiholog.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.