NOVI DETALJI U VEZI SA HAPŠENJEM INSPEKTORA SBPOK: Stolić javljao informacije Zviceru i nakon hapšenja BELIVUKA?
Hapšenje Božidara Stolića, Foto: Printscreen/Youtube

ISTRAGA

NOVI DETALJI U VEZI SA HAPŠENJEM INSPEKTORA SBPOK: Stolić javljao informacije Zviceru i nakon hapšenja BELIVUKA?

Sve što se tiče hapšenja kapetana Stolića je sada predmet istrage, mi sada proveravamo sa kim su se sve poruke razmenjivale

Objavljeno:

Inspektor SBPOK Božidar Stolić javljao je informacije vođi kavačkog klana Radoju Zviceru i nakon hapšenja Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe, pokazuju novi rezultati istrage.

- Sve što se tiče hapšenja kapetana Stolića je sada predmet istrage, mi sada proveravamo sa kim su se sve poruke razmenjivale. Bilo je težih i opasnih trenutaka sa ovom bandom Belivuka i Miljkovića, ali ovo je verovatno najteži trenutak, on je sa svojim koelgama živeo, oni su se oslanjali na njega, tugovali zajedno, radovali zajedno, a onda se osvrnete oko sebe i vidite da vas je taj čovek prodavao za novac - rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući na TV Pink, prenosi Objektiv.

- On je Zviceru dojavljivao informacije Zviceru i nakon pada Belivuka i Miljkovića, ne mogu da garantujem da je jedini krtica, ali svi će biti otkriveni - poručio je ministar.

Ministar je govorio i o hapšenju Aleksandra Jovičića.

- Predsednik Aleksandar Vučić je bio jasan, borićemo se protiv mafije i korupcije na svim nivoima. Svako ko se bavi korupcijom biće sankcionisan, neće biti zaštićenih. Predsednik Vučić je rekao da nema zaštićenih, i kao što vidite i nema - zaključio je ministar.

Inspektor SBPOK Božidar Stolić, uhapšen je zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage pripadnicima kavačkog klana, kao i njihovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Stolić se na saslušanju branio ćutanjem, a kasnije je MUP saopštio da je pao na poligrafskom ispitivanju.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.