UHAPŠEN MLADIĆ NIJE KRIV ZA ALEKSINU SMRT: Slučaj sa smrtnim ishodom baziran je na iskazima dece i to je čudno
Aleksa Stojmenović, Foto: Printscreen/instagram

da li je kriv

UHAPŠEN MLADIĆ NIJE KRIV ZA ALEKSINU SMRT: Slučaj sa smrtnim ishodom baziran je na iskazima dece i to je čudno

Više javno tužilaštvo u Nišu treba da pregleda snimke iz restorana na kojima su uočeni detalji koji će biti ključni za rasplet događaja

Objavljeno: 14:42h

Svedoci kobne tuče na rođendanskoj proslavi u restoranu "Oaza" u Aleksincu posle koje je Aleksa Stojmenović (26) pao bez svesti i posle nekoliko sati umro, izjavili su u Višem javnom tužilaštvu u Nišu da O. P. (18), koji se sumnjiči za nanošenje kobnog udarca, nije tukao mladića!

Više javno tužilaštvo u Nišu treba da pregleda snimke iz restorana na kojima su uočeni detalji koji će biti ključni za rasplet događaja.

Kako se saznaje, Više javno tužilaštvo u Nišu treba da pregleda snimke iz restorana na kojima su uočeni detalji koji će biti ključni za rasplet događaja. Otac slavljenice izjavio je da nije video O. P. među mladićima koji su se tukli.

- Kada sam video Aleksu da leži, D. M. je bio iznad njega takoreći četvoronoške. Opkoračio ga je kolenima i Aleksa mu je bio između ruku. Hteo je da ga zaštiti od gužve, jer je oko njega bila opšta tuča - izjavio je otac slavljenice.

Prema rečima našeg izvora, od 11 pozvanih svedoka, samo su domaćin slavlja i njegov rođak (39) odrasli, a ostali su deca od 18 do 21 godine.

- Čudno je da je slučaj sa smrtnim ishodom baziran na iskazima dece. Nisu pozvani odrasli koji su sve gledali, razdvajali učesnike, pa čak i učestvovali u masovnoj tuči. Ocu O. P. su u policiji čak rekli "da je njegovo dete sve priznalo" i savetovali mu "da džabe ne plaća advokate", iako rasplet tek predstoji. Postavlja se pitanje zašto odrasli nisu pozvani da svedoče, da li ima opstrukcije istrage i zbog koga? Kako to da nijedna prijava nije podneta protiv odraslih učesnika tuče? – ističe izvor.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.