TELO DEČAKA PRONAĐENO NA DNU BAZENA U ODŽACIMA POSLATO NA OBDUKCIJU! Snimak krije način na koji je otišao u smrt
Bazen u Odžacima, Foto: Foto: Youtube/Vladimir Zivkovic

jezivo

TELO DEČAKA PRONAĐENO NA DNU BAZENA U ODŽACIMA POSLATO NA OBDUKCIJU! Snimak krije način na koji je otišao u smrt

Postoje indicije šta se dešavalo, ali dok god ne budemo imali zvanične informacvije o njima ne treba govoriti jer su u pitanju maloletna lica

Objavljeno:

Na gradskom bazenu u Odžacima sinoć oko 22 časa pronađeno je telo desetogodišnjeg dečaka B. P. bez znakova života. Telo je pronađeno otrilike pola sata pošto je oko 22 sata otac policiji zvanično prijavio nestanak sina.

Prema prvim saznanjima, nema sumnjivih okolnosti, da se dete utopilo i da je reč o tzv. zadesnoj smrti. Posle provera utvrđeno je da je sa nastradalim detetom bio još jedan osmogodišnji dečak.

- Postoje indicije šta se dešavalo, ali dok god ne budemo imali zvanične informacvije o njima ne treba govoriti jer su u pitanju maloletna lica. Istraga je u toku i vrlo brzo ćemo znati šta se zaista desilo - kaže za "Novosti" Zoran Divjak, viši javni tužilac u Somboru.

- Telo nastradalog deteta poslato je na obdukciju, a radi se i na proveri sigurnosnih kamera, uskoro će se znati više tačnih detalja. Takođe, policija i dalje radi na otkrivanju svih okolnosti i samog rada bazena.

Da se dalje intenzivno radi na slučaju potvrdila nam je i Policijska uprava u Somboru, gde se takođe čekaju zvanični nalazi sa terena.

- Čim je otac prijavio nestanak svi smo se digli na noge i dete je vrlo brzo pronađeno. Nažalost, nije bilo živo – kažu u somborskoj policiji.

– Naložene su dodatne medicinske provere i posle njih će se znati da li je bilo nasilne smrti i šta se zaista dogodilo.

Bazen gde je pronađeno nesrećno dete je u tom momentu bio zatvoren, jer kupališna sezona još nije otvorena. Čuva ga radnik obezbeđenja, inače gluvonema osoba, koja je u trenutku tragedije bio na kratko odsutan. Postoje nezvanične indicije da je mlađe dete gurnulo nastradalog, te je u ceo slučaj uključen i Centar za socijalni rad.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.