STRAŠNA NESREĆA NA GRADILIŠTU U NEMAČKOJ! Nastradao radnik iz Srbije, još jedan TEŠKO POVREĐEN!
Poginuli Ismir Bektašević, Foto: Ismir Bektašević/Foto: Facebook

NESREĆA NA PUTU

STRAŠNA NESREĆA NA GRADILIŠTU U NEMAČKOJ! Nastradao radnik iz Srbije, još jedan TEŠKO POVREĐEN!

oš uvek nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće

Objavljeno:

Građevinski radnik Ismir Bektašević (30) iz Sjenice, izgubio je život u tragičnoj nesreći koja se desila u subotu u Esebecku kod Göttingena, kada je došlo do pada građevinske dizalice na kuću u izgradnji, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povređen i bore mu se za život, javljaju nemački mediji.

Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na put. Građevinski radnik koji je stajao u zgradi smrtno je stradao. Još jedan radnik je tom prilikom bio zarobljen i teško povređen, dok se treći radnik izvukao fizički nepovređen, ali je u teškom šoku.

Još uvek nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće. Takođe, nije sigurno je li vetar, a bilo je jakih udara u subotu, igrao ulogu i uzrokovao prevrtanje dizalice. Put u Esebecku je u subotu cijeli dan bio zatvoren.

Kako prenosi hne.de, specijalistička kompanija došla je sa autodizalicom i spasilačkom grupom kako bi spasila stradalog mladića iz kuće na koju se obrušio kran.

Policija, zaposlenici trgovinske inspekcije i brojni vatrogasci, bolničari i doktori hitne službe bili su na licu mjesta. Istraga je u toku.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Sandžačke)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.