UKRADEN AUTOMOBIL KOMUNALNOM POLICAJCU KOD MOSTARSKE PETLJE! Auto NIJE tipovan, ovo svakom može da se desi
Krađa automobila na Mostarskoj petlji, Foto: Filip Plavčić/Profimedia/Nemanja Nikolić/Privatna arhiva

POMOZIMO LJUDIMA DA REŠE PROBLEM

UKRADEN AUTOMOBIL KOMUNALNOM POLICAJCU KOD MOSTARSKE PETLJE! Auto NIJE tipovan, ovo svakom može da se desi

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom automobilu ili ste ga sami videli pozovite Snežanu na kontakt telefon +381 61 2057 250 kako bismo im pomogli da reše problem koji može svakog da zadesi

Objavljeno:

Komunalni policajac Strahinja Lukić, koji radi pri sistemu "Oko sokolovo" 7. juna ostao je bez automobila marke citoren C5 crne boje, pod registarskim brojem KC-003-AJ na parkingu kod Mostarske petlje!

" Prvo su ključevi izgubljeni od automobila, a pošto zet vozi "Oko sokolovo" on je prošao pored parkinga u 7 sati ujutru kada je automobil bio na parkingu, međutim posle dva sata kada se vratio tu kola nije bilo", ispričala je za portal Espreso Snežana Lejić kojoj je Lukić zet.

Kako nam je rekla juče ih je pozvao jedan mladić koji je navodno video citroen na parkingu kod Pančevačkog mosta, ali kada su otišli tamo vozila nije bilo, takođe ona je dodala da su sva Strahinjina dokumenta bila u vozilu u trenutku krađe.

" On je to jutro otišao na posao parkirao vozilo i u njemu ostavio sva dokumenta koja ima. Pretpostavljamo da nije tipovan automobil, već je neko naleteo na ključeve video da su od citroena, seo u auto i odvezao ga, policija je preuzela slučaj i mi se iskreno nadamo da će automobil biti vraćen", rekla nam je Lejićeva.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom automobilu ili ste ga sami videli pozovite Snežanu na kontakt telefon +381 61 2057 250 kako bismo im pomogli da reše problem koji može svakog da zadesi.

(Espreso/J.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.