MIROSLAV MIŠKOVIĆ SE IZJASNIO: Nisam kriv, presudite na osnovu dokaza!
Miroslav Mišković, Foto: N1/printscreen

vlasnik delte

MIROSLAV MIŠKOVIĆ SE IZJASNIO: Nisam kriv, presudite na osnovu dokaza!

- Zamolio bih vas da presudite na osnovu dokaza koje je podnelo tužilaštvo tokom suđenja, koje, nažalost, traje već devet godina - navodno je kratko rekao Miroslav Mišković tokom obraćanja sudu

Objavljeno:

Miroslav Mišković je danas pred Apelacionim sudom u Beogradu, koji je sam otvorio pretres u drugostepenom postupku protiv vlasnika "Delta holdinga", njegovog sina Marka i ostalih optuženih, izjavio da ostaje pri odbrani koju je ranije izneo pred sudom, a u kojoj je negirao da je pomagao sinu u utaji poreza.

- Zamolio bih vas da presudite na osnovu dokaza koje je podnelo tužilaštvo tokom suđenja, koje, nažalost, traje već devet godina - navodno je kratko rekao Miroslav Mišković tokom obraćanja sudu.

Pretresu su prisustvovali i njegov sin Marko, vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković, kao i ostali okrivljeni i njihovi branioci.

Podsetimo, veće Apelacionog suda je, nakon što je u septembru prošle godine razmatralo žalbe na prvostepenu presudu, odlučilo da samo otvori postupak i izvede dokaze koji su neophodni za donošenje pravosnažne presude. Optužbe su juče negirali i Marko Mišković, Đurašković, kao i ostali.

Prvostepenom presudom Miroslav Mišković bio je osuđen na dve i po godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara zbog pomaganja sinu Marku da utaji porez po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, od 320,3 miliona dinara. Marko Mišković bio je osuđen na godinu dana kućnog zatvora i istu novčanu kaznu kao i otac.

Bonus video:

00:24

REČI DARKA MLADIĆA BODU U SRCE

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.