Navijač Rada greškom nožem izbo policajca?!
Foto: Stock

Nakon akcijanja UF

Navijač Rada greškom nožem izbo policajca?!

Sumnja se da su navijači Rada sačekali Mitića kako bi mu se osvetili zbog njegovih intervencija
Objavljeno: 09:20h

Izbodeni policajac Vladica Mitić, koga je preksinoć ranila grupa navijača, navodno, Rada u Beogradu ispred porodične kuće, nije životno ugrožen i njegovo zdravstveno stanje sada je stabilno, objavio je „Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim Vladice, koji je zadobio dve ubodne rane u stomak i butinu, povređen je njegov brat Marko, koga su huligani brutalno pretukli.

Sumnja se da su navijači Rada sačekali Mitića kako bi mu se osvetili zbog njegovih intervencija. Policija je juče popodne uhapsila Marka K. i privela još petoricu momaka zbog ranjavanja policajca. Organizovana sačekuša za Mitića, koji radi u interventnoj jedinici policije, dogodila se u nedelju oko 22 časa u Proleterskoj ulici u naselju Kijevo u Rakovici.

Kako ovaj list saznaje, grupa od desetak mladića s kapuljačama sakrila se u blizini Mitićeve kuće, čekajući svojih pet minuta. Nedugo zatim, Mitić je zajedno s bratom krenuo do kontejnera kako bi bacio smeće, odakle su iz žbunja iskočili, kako se pretpostavlja, navijači. Usledila je opšta tuča, u kojoj je jedan od huligana potegao nož i policajcu ga zario u stomak, a potom i u butinu. Ceo kraj za kratko vreme bio je ispunjen policajcima koji su započeli potragu za napadačima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.