POGINULI MAJKA I SIN: Pošli kod lekara pa se zakucali u drvo! DETALJI STRAVIČNE NESREĆE (FOTO)
Nesreća, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

NESREĆA NA PUTU

POGINULI MAJKA I SIN: Pošli kod lekara pa se zakucali u drvo! DETALJI STRAVIČNE NESREĆE (FOTO)

U Gospođincima, kod Žabalja, na raskrsnici ulica Zmaj Jovina i Kralja Petra, dogodila se stravična saobraćajna nezgoda

Objavljeno:

Oni su od kuće krenuli ka Domu zdravlja. Kako sam čuo, Sunčicu je Jovan hteo da odveze kod lekara - kaže kratko jedan od rođaka

U Gospođincima, kod Žabalja, na raskrsnici ulica Zmaj Jovina i Kralja Petra, dogodila se stravična saobraćajna nezgoda, u kojoj su majka i sin izgubili živote.

Kako nezvanično saznajemo vozač Jovan G. (22) iz Gospođinaca, upravljajući automobilom "fiat punto", iz neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i neposredno posle raskrsnice direktno udario u drvo pored kolovoza. Od siline udara, sa mesta suvozača ispala je Sunčica G. (45), dok su iz automobila vatrogasci izvukli vozača

Oni su od kuće krenuli ka Domu zdravlja. Kako sam čuo Sunčicu je Jovan hteo da odveze kod lekara - kaže kratko jedan od rođaka.

Ekipa Hitne pomoći nakon ukazane prve pomoći, povređene su prevezli u Urgentni centar KCV, gde su i pored velikog napora lekara, podlegli povredama.

Tuga, šta drugo reći. Sin i majka zajedno odoše na poslednji put. Čula sam jak udarac, izletela iz kuće i imala sam šta da vidim. Bilo je strašno. Žena je ležala van kola, a vozača su izvlačili. Nadala sam se da će preživeti, a ne da zajedno preminu. Koja je to sudbina. A on je tako fin dečko, trenira košarku, a ona je žena za primer - priča jedna žena iz Zmaj Jovine ulice.

Tela sina i majke preneti su na obdukciju Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.