NIJE PRVI PUT DA TELEVIZORKA GORI! Prošle godine je u zgradi stradalo 7 stanara, Beograd ne pamti veću tragediju
Televizorka, Foto: Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/ Twitter

tuga

NIJE PRVI PUT DA TELEVIZORKA GORI! Prošle godine je u zgradi stradalo 7 stanara, Beograd ne pamti veću tragediju

Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da je uzrok požara bio kvar na jednoj od električnih instalacija, tako da nema ničije krivice

Objavljeno: 10:50h

U stambenoj zgradi u Bulevaru Milutina Milankovića 110 na Novom Beogradu izbio je požar, i to u istoj zgradi u kojoj je prošle godine u martu u katastrofalnom požaru stradalo sedmoro stanara.

Kako se saznaje, na lice mesta upućena su tri vatrogasna vozila, a još uvek nije poznato kolikih je razmera požar, piše Alo.

Podsećamo, prošle godine u ovoj zgradi izbio je požar u kom je šest osoba stradalo od posledica ugljen monoksidom, dok je sedma osoba preminula naknadno u bolnici od povreda zadobijenih u požaru.

Požar je izbio u subotu oko četiri sata ujutru na osmom spratu zgrade "televizorke", a zatim se proširio na još nekoliko stanova. Požar kakav Beograđani ne pamte buknuo je u stanu nepokretnog Zorana S. (61), a potom se brzo proširio i na stanove iznad njegovog.

U vatrenoj stihiji je stradalo troje članova porodice (majka Ljiljana, otac Zorana i sin Aleksandar, kao i bračni par Marija (45) i Aleksandar N. (47) i Leposava L. (88).

Požar je tada izbio u stanu broj 30 gde je nepokretni čovek živeo sa majkom, na 8. spratu i proširio se do 10. sprata.

Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da je uzrok požara bio kvar na jednoj od električnih instalacija, tako da nema ničije krivice.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.