TRI MUŠKARCA VIKNULA ''POLICIJA'' PA PRETUKLA ČOVEKA: Užas u selu Čitluk, on je sada u teškom stanju
Užas u selu Čitluk, Foto: Kurir/T. Ilić

STRAŠNO!

TRI MUŠKARCA VIKNULA ''POLICIJA'' PA PRETUKLA ČOVEKA: Užas u selu Čitluk, on je sada u teškom stanju

U porodici M. T. kažu da znaju čiji je ovo "rukopis"

Objavljeno:

M. T. (66) iz sela Čitluka, kod Malog Zvornika, u petak uveče, oko 21 čas, dobio je teške povrede od batinjanja trojice ljudi, i on se nalazi u Opštoj bolnici u Loznici u teškom je stanju, jer je, pored ostalog, prošao sa dva preloma lobanje, kaže njegov sin Dejan, a pišu Novosti.

Nesrećni čovek se vraćao kući iz Culina, susednog sela, od prijatelja čija je kuća od doma Tomića, koja je kraj magistrale Mali Zvornik-Ljubovija i Drinskog jezera, udaljena tek oko kilometar.

Kada je skoro bio pred svojim kućnim ognjištem, navodi Dejan, "iskočila su trojica mladića, povikali policija".

- Koliko mi je otac mogao da kaže u takvom stanju prvo su ga tukli, a onda i šutirali i ostavili ga bukvalno u lokvi krvi i otišli - priča Dejan:

- Jedva je došao do komšije, koji ga je dovezao kući, a ja sam ga odvezao u Dom zdravlja u Mali Zvornik, odakle je hitno, sanitetom, prevezen u Opštu bolnicu u Loznicu, gde je zadržan. Moj otac nikad nikome ništa nije skrivio, a mogao je da umre od povreda da nije bolo u njemu još malo snage da dođe do komšije, mada mu je, i ovako, jako teško.

U porodici M. T. kažu da znaju čiji je ovo "rukopis", ko su oni koji su na mrtvo ime premlatili ovog čoveka, čije fotografije iz Hitne službe najbolje svedoče kako je prošao... Kažu i da očekuju brzu i efikasnu istragu, jer veruju u institucije naše zemlje.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.