NAPALI SU ME I BRANIO SAM SE, ŠTA JE DRUGO TREBALO? Jovanović opravdava incident, pomenuo i vođu navijača!
Čedomir Jovanović, Foto: Printscreen TV prva

dao izjavu

NAPALI SU ME I BRANIO SAM SE, ŠTA JE DRUGO TREBALO? Jovanović opravdava incident, pomenuo i vođu navijača!

Napomenuo je da ne može da se povlači, i da niko ne može da ga vređa u njegovoj kući

Objavljeno:

Čedomir Jovanović, lider LDP negirao je da je sinoć sedeo sa vođom pripadnika navijačke grupe "Hijene" Urošem Avramovićem.

- On je bio sa Dunjićevim bratom. Niti sam sedeo s njim, niti u životu na bilo kom mestu mogu da sedim s njim, to je valjda svima jasno - rekao je Jovanović.

Napomenuo je da ne može da se povlači, i da niko ne može da ga vređa u njegovoj kući.

- Izašao sam iz kola i tog trenutka je nastao haos, udaranje, šutiranje mene i pretnje. Udario sam rukom auto, kada je došla policija, nema potrebe više da dolaze na kraju. Nemojte da očekujete od mene da se povlačim - pojasnio je Jovanović.

Na pitanje da li je gađao izlog brze hrane, Jovanović je kazao da je gađao svoje napadače. "Nikad u životu nisam tu sedeo, 10 metara od lokala je ualz u moju zgradu. Vi vrlo dobro znate ko je bio ispred zgrade u kojoj živim", rekao je Jovanović.

Jovanović je kazao da je sinoć na Novom Beogradu bila tuča.

- Sinoć je bila tuča, prebijanje, rat između nas, najmanje je tu bitna psovka. Oni su na dve godine zatvora osuđeni zbog nečega što smo mi preživeli - rekao je on. Kako je napomenuo, brani pravo na slobodan život.

- Napali su me i branio sam se, šta je drugo trebalo? Je l' treba da me razbiju kao Beton halu? Treba da mi polome vilicu i lobanju kao što su je polomili mom Srđanu u Segedinu? Koliko krivičnih prijava postoji za ta dela? Ja sa tim ne mogu da pravim kompromis! Ja svoju decu nisam našao kraj puta i njihova bezbednost je moja obaveza. Ja živim za njih – izjavio je vidno uznemiren lider LDP.

Jovanoviću je, inače, dva sata posle ponoći urađen alko-test i izmereno 1,52 promila alkohola u krvi. Test na drogu bio je negativan.

- Prvo su mi uradili test na narkotike, ali valjda nije vest da sam negativan jer smo mi uvek drogirani ili pijani. Pa, u policiji su mi dali da popijem piće, dali su mi cigaretu da se smirim, meni koji nikada cigaretu nisam u ruci držao! – rekao je Jovanović za "Nacionalni dnevnik".

Inače, Treće osnovno tužilaštvo naložilo je da se pribave izjave učesnika događaja, vlasnika restorana i očevidaca, kao i da se uzmu video zapisi. Nakon toga, kako je saopšteno, izdaće nalog za dalje postupanje.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media