AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE PROŠLA BOLJE OD OČEKIVANOG! Pronađeno više od tri kilograma narkotika, a uhapšeno njih 4
Policija, Foto: Marina Lopičić

neverovatno

AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE PROŠLA BOLJE OD OČEKIVANOG! Pronađeno više od tri kilograma narkotika, a uhapšeno njih 4

Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima

Objavljeno:

Policija u Beogradu uhapsila je četiri osobe i zaplenila više od tri kilograma narkotika u tri odvojene akcije u tom gradu, saopšteno je danas iz MUP-a.

U saopštenju se navodi da je prilikom pretresa automobila "tojota", kojim je upravljao A.I. (28), pronašla manju količinu marihuane, ali je prilikom pretresa njegovog stana u Zemunu pronadjeno oko pola kilograma kokaina, kilogram i po marihuane, dve elektronske vagice i veća količina novca.

U drugoj akciji, policija je pretresom stana osumnjičenog N.L. (37) u Batajnici pronašla oko pola kolograma heroina, manju količinu marihuane i kokaina, kao i automatske puške hekler i škorpion sa municijom.

Osumnjičeni N.L. se tereti i da je startovao automobil na pripadnike policije, kao i da se opirao prilikom hapšenja, pa će protiv njega biti podnete krivične prijave i za krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policija je u trećoj akciji, kod M.O. (26) i B.R. (29) našla po paketić sa manjom količinom amfetamina, a daljim pretresom stana u Šimanovcima koji koriste nadjeno je još 600 grama amfetamina.

Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.