MISTERIJA NA POTPEĆKOM JEZERU! DNK otkriva identitet preminulog, samo 1 čovek je nestao u tom kraju
Mesto gde je pronađeno telo muškarca, Foto: RINA

jezivo

MISTERIJA NA POTPEĆKOM JEZERU! DNK otkriva identitet preminulog, samo 1 čovek je nestao u tom kraju

Posle izvršene obdukcije, rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Užicu, porodica Z. Ž. će biti pozvana da na osnovu odeće na juče pronađenom telu pokuša da prepozna da li je u pitanju njihov srodnik

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju tela muškarca koje je juče u fazi raspadanja pronađeno kako pluta u jednoj uvali Potpećkog jezera kod Priboja, tri kilometra od brane ove hidroakumulacije na Limu.

Obdukcija će biti izvršena danas u bolnici u Prijepolju, kako je rečeno da bi se utvrdio uzrok smrti lica koje se još uvek vodi kao NN, kao i da bi se uzeo uzorak DNK radi utvrđivanja identiteta.

Spoljnim pregledom tela, na kome su se nalazile farmerice, dukserica i patike, nije bilo moguće utvrditi ko je nesrećni muškarac koji je, po svemu sudeći, duže vreme mrtav. Prema saznanjima „Blica“ iz Policijske uprave Prijepolje, nijedan muškarac iz ovog područja se ne vodi kao nestao, sa izuzetkom Z. Ž. (53) iz Prijepolja koji je 25. januara ove godine u mestu Bistrica, desetak kilometara uzvodno od Potpećkog jezera, automobilom sleteo u nabujali Lim.

Sutradan su ronioci Žandamerije otpočeli potragu koja je obustavljena zbog loših uslova. Mesec dana kasnije na dnu reke, blizu mesta gde je Z. Ž. sleteo u Lim, njegov automobil je lociran i izvučen, ali u njemu nije bilo tela vozača koga je matica izvukla kroz otvoren prozor i verovano odnela nizvodno.

Posle izvršene obdukcije, rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Užicu, porodica Z. Ž. će biti pozvana da na osnovu odeće na juče pronađenom telu pokuša da prepozna da li je u pitanju njihov srodnik.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.