OGLASIO SE I ADVOKAT VELJE NEVOLJE: Poznato je u kakvom je stanju BELIVUK
Veljko Belivuk, Foto: Zorana Jevtić

i dalje glavna tema

OGLASIO SE I ADVOKAT VELJE NEVOLJE: Poznato je u kakvom je stanju BELIVUK

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana osumnjičeni su za najjezivije zločine koji su se u posednjih nekoliko decenija dogodili u Srbiji

Objavljeno:

Beograd -- Dok Veljko Belivuk provodi dane u pritvoru, navijači Partizana preko društvenih mreža nastavljaju da pružaju podršku svom vođi.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da on pritvor jako teško podnosi, ali se ipak ubrzo javio njegov advokat kako bi demantovao takve tvrdnje

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana osumnjičeni su za najjezivije zločine koji su se u posednjih nekoliko decenija dogodili u Srbiji.

Od momenta hapšenja Veljka Belivuka do danas, navijači Partizana koji su i dalje odani Belivuku ne prestaju da mu šalju poruke podrške.

Prvo su širom Srbije ispisivani preteći grafiti, a sada je osvanuo snimak na kom se vidi kako nepoznati pevač u pesmi pominje Belivuka i njegov klan.

Koliko daleko sežu veze Velje Nevolje i vođe ozloglašenog kavačkog klana Radoja Zvicera poznato je već neko vreme, a još jedna stvar koja ih povezuje je isti advokat - Dejan Lazarević iz Beograda.

Iako se nije oglašavao na novinske natpise o prikupljenim dokazima za svirepa ubistva grupe Velje Nevolje, onog trenutka kada je u medijima objavljena vest da Velja Nevolja teško podnosi boravak u samici i da "zapomaže i plače", oglasio se pismom u kom je naveo da je takve tvrdnje predstavljaju zlonamerne dezinformacije i uvrede upućene na njegov račun

"Zdravstveno stanje moga klijenta Belivuk Veljka je odlično. Moji klijenti Belivuk Veljko i Marko Miljković su zdravi, dobro raspoloženi i puni energije. Redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu koju će ubrzo izneti pred Tužilaštvom za organizovani kriminal", navodi advokat.

Ovo nije prvi put da je Lazarević reagovao na novinske natpise o svojim klijentima.

Oglasio se i nedavno kako bi rekao da Radoje Zvicer, koji je prema operativnim policijskim podacima i Srbije i Crne Gore označen kao vođa kavačkog klana kom je glavna delatnost šverc i distribucija kokaina po Crnoj Gori i regionu, nema nikakve veze sa izvršenjem bilo kog krivičnog dela na teritoriji Srbije.

Zvicera je tada opisao kao poštenog i porodičnog čoveka.

(Espreso/Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.