SAVA KNEŽEVIĆ IMA STAN U BEOGRADU NA VODI I AUTO OD 30.000 EVRA: Bahatio se prljavim radnjama!
Sava Knežević, Foto: Print Screen Youtube

katastrofa

SAVA KNEŽEVIĆ IMA STAN U BEOGRADU NA VODI I AUTO OD 30.000 EVRA: Bahatio se prljavim radnjama!

Sumnja se da je ovaj prevarant zaradio milione operišući pacijente "na crno"

Objavljeno:

Ukoliko se utvrdi da je lažni hirurg, maser iz Batajnice Sava Knežević imovinu stekao na nelegalan način, biće optužen i za pranje novca.

Naime, Poreska uprava pri Ministarstvu finansija, paralelno sa policijom i tužilaštvom, proverava svu imovinu Save Kneževića za koju se pretpostavlja da je stekao poslednjih pet godina radeći na crno i izbegavajući d aplaća porez.

Stan od 270.000 evra

Sumnja se da je Knežević nelegalno kupio stan i garažu od 270.000 evra u ekskluzivnom naselju Beograd na vodi, kao i skupoceni automobil "mercedes" CLA klase koji košta 30.000 evra. Na listi za poresku proveru naći će se i vredna medicinska oprema kojom je sakatio žrtve.

Sumnja se da je ovaj prevarant zaradio milione operišući pacijente "na crno". Prema svedočenju ošđtećenih pacijenata iz inostranstva, oni su mu preko "Vestern juniona" prebacivali novac za intervencije.

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu potvrđuju da će se proveravati i imovina Kneževića, nakon čega će biti pokrenut poseban postupak.

- Tužilaštvo će nakon svih prikupljenih dokaza naložiti i posebnu proveru imovine osumnjičenih stečenu bavljenjem ovim nelegalnim poslom, a sve u cilju utvrđivanja da li se u radnjama osumnjičenih eventualno stiču elementi i krivičnog dela pranja novca, nakon čega će tužilaštvo sve prikupljene dokaze kao poseban predmet dostaviti na ocenu i dalje postupanje nadležnom tužilaštvu - rekli su oni.

Podsetimo, kako su komšije Save i njegove majke Danijele iz Batajnice rekle, oni se nisu izdvajali po nekom bogatstvu, međutim poslednjih godina...

- Imali su zemlju, ali ona je to rasprodavala. Ni njihova kuća nije nešto posebno, prizemna, ali kažu ljudi poslednjih godina su je unutra baš sredili, čak su i bazen počeli da rade iza kuće - objasnio je.

Bonus video:

Aleksandar Stevanović: Ko su naslednici Veljka Belivuka
03:27

Aleksandar Stevanović: Ko su naslednici Veljka Belivuka

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media