NIŠKA POLICIJA PRIVELA 13 MUŠKARACA: Čak šestorica vozila sa više od dva promila alkohola u krvi!
Saobraćajna policija, Foto: MUP

Akcija policije

NIŠKA POLICIJA PRIVELA 13 MUŠKARACA: Čak šestorica vozila sa više od dva promila alkohola u krvi!

Policija je iz saobraćaja isključila četrdesetpetogodišnjeg vozača "opela" koji je vozio sa 3,36 promila alkohola u organizmu i tridesetogodišnjeg vozača "alfe" koji je vozio sa 2,30 promila alkohola u organizmu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, tokom vikenda, zadržali su 13 vozača koji su automobilima upravljali u pijanom stanju, od kojih su šestorica imala više od dva promila alkohola u krvi, a jedan je bio za volanom sa 3,36 promila!

- Policija je iz saobraćaja isključila četrdesetpetogodišnjeg vozača "opela" koji je vozio sa 3,36 promila alkohola u organizmu i tridesetogodišnjeg vozača "alfe" koji je vozio sa 2,30 promila alkohola u organizmu. Njima je, zbog prekršaja nasilnička vožnja, određeno zadržavanje, nakon čega im je Prekršajni sud u Nišu izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od devet meseci i 15 kaznenih poena, saopštila je niška policija.

Policija je iz saobraćaja isključila vozača "zastave" starog 52 godine koji je vozio sa 2,28 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetsedmogodišnjeg vozača "fijata" koji je vozilom upravljao sa 2,56 promila alkohola.

- Zaustavljen je i vozač "opela" starosti 44 godine, koji je vozio sa 2,10 promila alkohola u organizmu, kao i tridesettrogodišnji vozač "folksvagena" koji je automobilom upravljao sa 2,08 promila alkohola. Protiv ove četvorice vozača će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Takođe, zbog vožnje pod dejstvom alkohola, iz saobraćaja su isključeni i muškarci starosti 62, 52, 51, 41 i 25 godina, kao i dvojica dvadesetšestogodišnjaka i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave, saopštila je niška policija.

Iz Policijske uprave Niš apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Bonus video:

HOLIVUDSKO HAPŠENJE U PANČEVU I VRDNIČKOJ ŠUMI: Ovako se Gnev sručio na dilere (VIDEO)
00:31

HOLIVUDSKO HAPŠENJE U PANČEVU I VRDNIČKOJ ŠUMI: Ovako se Gnev sručio na dilere (VIDEO)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media