RODITELJI MARIJE UBIJENE U BEČU IZNELI DETALJE UŽASA: Nisam ga prijavio, PRETIO je da će ubiti mene i MOJU ĆERKU
Ubistvo/Ilustarcija, Foto: Profimedia

ubijena u beču

RODITELJI MARIJE UBIJENE U BEČU IZNELI DETALJE UŽASA: Nisam ga prijavio, PRETIO je da će ubiti mene i MOJU ĆERKU

Otac nesrećne devojke potvrdio je priču koju je njegova supruga ranije iznela, da ga je bivši zet napao i pretio pištoljem, nedelju dana pre nego što je ubio Mariju

Objavljeno:

Na austrijskoj televizijskoj emisiji gostovala je porodica Srpkinje ubijene u Beču - Marije M. Naime, taj krvavi zločin je izvršio njen bivši suprug Albert L, a gostujući u emisiji, njena porodica je iznela sve probleme i torturu kroz koju je prolazila njihova ćerka.

Kako je njena majka Slobodanka ispričala, Marija je živela u strahu od bivšeg muža.

– Nagovarala sam je da ga ostavi i dođe kod nas, ali ona je želela da joj deca imaju majku i oca. Stalno je negirala da je muž tuče – ispričala je majka.

Otac nesrećne devojke potvrdio je priču koju je njegova supruga ranije iznela, da ga je bivši zet napao i pretio pištoljem, nedelju dana pre nego što je ubio Mariju.

– Bio je udaljen nekoliko metara od mene. Izvadio je pištolj i rekao “znaš šta je ovo”. U tom momentu moja unuka je stajala pored njega. Pucao je iz pištolja u vazduh, a potom je nišanio u mene. Metak mi je prošao dva santimetra pored uva – objasnio je otac:

– Nikad ga nisam prijavio jer sam se bojao da će nam se osvetiti. Pretio je da će ubiti mene, a potom i moju ćerku.

Kako su istakli, njihovu Mariju ništa neće vratiti.

– Možda možemo da sprečimo da se ovo dogodi drugim ženama i devojkama, a sigurno ima onih koji pate kao što je patila moja ćerka. Mora da se spreči da prođu kao što smo mi prošli – rekla je majka.

Da podsetimo, Albert L. upao je u stan bivše žene kada je njihova ćerka izlazila. Mariju je upucao u butinu i grudi, ona se izvukla iz stana i sačekala Hitnu pomoć, ali je preminula u bolnici. Njega je policija uhapsila na klupi u parku nakon što je popio dve flaše votke

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.