SASLUŠAN NASTAVNIK PEVANJA (77) IZ ZAJEČARA: Sumnjiči se za OBLJUBU maloletnice
Zlostavljanje maloletnih lica, Foto: Profimedia

saslušan

SASLUŠAN NASTAVNIK PEVANJA (77) IZ ZAJEČARA: Sumnjiči se za OBLJUBU maloletnice

- Krivičnim zakonikom RS za krivično delo obljuba zloupotrebom položaja zaprećena je kazna zatvorom od 5-12 godina - piše u saopštenju

Objavljeno: 14:26h

Kako je saopšteno, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, saslušan je nastavnik pevanja V.D. (77) iz ovog grada, koji se sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj i obljubio maloletno lice. Njemu je sud odredio pritvor od 30 dana, rečeno je za Telegraf.

- Više javno tužilaštvo Zaječar je donelo naredbu o sprovođenju istrage dana 14.05.2021.godine protiv V.D. (77) iz Zaječara rođenog 1944. godine za dva produžena krivična dela obljuba zloupotrebom položaja zbog osnova sumnje da je kao nastavnik pevanja prilikom održavanja privatnih časova pevanja u Zaječaru u svom stanu izvršio predmetna krivična dela - rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

- Nakon izvedene dokazne radnje saslušanje osumnjičenog u prostorijama Višeg javnog tužilaštva dana 14.05.2021.godine, ovo tužilaštvo je podnelo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru da se istom odredi pritvor, te je sud dana 14.05.2021.godine okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana - dodato je.

O preduzimanju drugih dokaznih radnji u vidu ispitivanja svedoka naknadno će se odrediti termini.

- Krivičnim zakonikom RS za krivično delo obljuba zloupotrebom položaja zaprećena je kazna zatvorom od 5-12 godina - piše u saopštenju.

Više javno tužilaštvo Zaječar nije vam odgovorilo na neka od pitanja koja ste postavili jer bi odgovori ometali dalji tok krivičnog postupka.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.