BELIVUK SAKATIO ŽRTVE DOK MU NE DOSADI? Mučeni do smrti po kolumbijskom receptu, od detalja se LEDI KRV U ŽILAMA
Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić

užas

BELIVUK SAKATIO ŽRTVE DOK MU NE DOSADI? Mučeni do smrti po kolumbijskom receptu, od detalja se LEDI KRV U ŽILAMA

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i njegov prijatelj Marko Miljković, koga prepoznaju po nadimcima “Zver” i “Mesar”, otete su mučili najsvirepijim metodama - pržili su ih strujom, odsecali im delove tela poput prstiju i jezika

Objavljeno:

Nijedan oteti suparnik Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i njegove desne ruke Marka Miljkovića nije usmrćen vatrenim oružjem. Sve ih je čekala mnogo strašnija sudbina - mučeni su do smrti po scenariju filmova o kolumbijskoj mafiji.

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i njegov prijatelj Marko Miljković, koga prepoznaju po nadimcima “Zver” i “Mesar”, otete su mučili najsvirepijim metodama - pržili su ih strujom, odsecali im delove tela poput prstiju i jezika, a nekima su vadili oči. Prema operativnim podacima, mučenja su trajala satima, a nekada i po ceo dan.

- Jednostavno, dokle god bi im to bilo interesantno - kaže Blicov izvor blizak istrazi.

Iživljavanje do smrti sprovodilo se u tajnoj sobi specijalno napravljenoj u kući strave u Ritopeku, koja je naknadno otkrivena zahvaljujući svedoku saradniku, pripadniku klana koji je pristao da sarađuje sa policijom. U njoj su nađeni tragovi krvi koje pripadnici Belivukove i Miljkovićeve grupe nisu detaljno oprali.

Najviše tragova u tajnoj sobi sadrži DNK Lazara Vukićevića, koji je nestao oktobra prošle godine. Vukićević je najduže mučen, a prema operativnim podacima razlog je lični sukob - on je oponirao Velji Nevolji. Kada bi žrtva umrla od brojnih rana nastalih mučenjem, delove tela bi ubacivali u industrijsku mašinu za mlevenje mesa koja je nađena u tajnoj sobi.

Belivukova i Miljkovićeva grupa samlevene ostatke najverovatnije su bacala u Dunav, koji je i najbliža “sigurna” destinacija kod Ritopeka. Kako sada stvari stoje, gotovo da nije moguće pronaći posmrtne ostatke žrtvi. Očigledno da su Belivuk i Miljković smatrali da "bez tela nema dela" i da neće biti moguće da budu povezani sa likvidacijama.

Policija u poslednjih nekoliko dana, otkad je otkrivena tajna soba, kopa zemlju u dvorištu kuće strave. Prema nezvaničnim informacijama, na obradu su odnete i pločice, delovi zida iz tajne sobe, a dvorište se prekopava u potrazi za novim dokazima.

Podsetimo, u kući u Ritopeku, u kojoj je ubijeno najmanje pet žrtava surovog beogradskog klana, nađeni su brojni DNK tragovi, najviše njih u tajnoj sobi.

.U ovoj prostoriji nađen je i ogroman arsenal oružja koji je koristila Belivukova "vojska". Sudeći po vrsti naoružanja i eksploziva koji su imali, istražni organi veruju da je klan planirao i likvidaciju neke osobe koja ima jako obezbeđenje ili se vozi u blindiranim kolima.

Bonus video:

00:11

CECA PROMENILA FRIZURU, VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Ražnatovićka ispratila trend, pa se pohvalila na mrežama: ODUŠEVLJENA SAM!

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.