KUĆA STRAVE KRIJE TAJNE! Policija prekopava kuću strave u Ritopeku! Kosti žrtava bacali i u septičku jamu?!
Kuža strave, Foto: Ana Paunković

VELJA NEVOLJA I VIKENDICA

KUĆA STRAVE KRIJE TAJNE! Policija prekopava kuću strave u Ritopeku! Kosti žrtava bacali i u septičku jamu?!

Radnici komunalnih preduzeća, po nalogu policije i tužilaštva, danima već prekopavaju zemljište oko kuće strave u Ritopeku u kojoj su mafijaši Veljka Belivuka mučili i kasapili svoje žrtve

Objavljeno:

U 'kući strave' u kojoj je Veljko Belivuk sa svojim saučesnicima mučio i kasapio ljude nađen još jedan ukopan bunker. Raskopana i septička jama pored kuće, sumnja se da su kosti ubijenih bacane u nju, traži se još jedna 'podzemna soba'

Radnici komunalnih preduzeća, po nalogu policije i tužilaštva, danima već prekopavaju zemljište oko 'kuće strave' u Ritopeku u kojoj su mafijaši Veljka Belivuka mučili i kasapili svoje žrtve. U potrazi za dokazima zločina ispražnjena je i prekopana i septička jama jer postoje informacije da su mafijaši tamo bacali kosti ubijenih!?!

Inspektori su prekjuče otkrili još jedan ukopan bunker na ovom imanju, a sumnja se da pored pomoćnog objekta postoji još jedna skrivena, betonirana jama, u kojoj su držani oteti protivnici klana dok su čekali na 'red za likvidaciju'!?!

Reporteri Informera zatekli su juče brojne radnike i tešku mehanizaciju na imanju u Ritopeku, gde je bila takozvana 'klanica' Belivukovog mafijaškog klana. Radnici su prekopavali čitav plac iza garaže i pored pomoćnog objekta, dok su okolinu obezbeđivali pripadnici Žandarmerije.

Prvi tajni zazidani bunker u 'kući strave' otkriven je 23. aprila i u njemu je pronađen veliki arsenal oružja, ali i industrijska mašina za mlevenje mesa, u kojoj su mleveni delovi tela otetih i ubijenih ljudi. Prekjuče je otkrivena još jedna tajna prostorija, u visini garaže, u kojoj su takođe mučeni i kasapljeni ljudi.

Izvor iz istrage objašnjava da se do ovih šokantnih otkrića došlo tek nakon što je nekoliko uhapšenih pripadnika Belivukove bande odlučilo da progovori kako bi sebi obezbedili status zaštićenih svedoka.

- Ove dve tajne prostorije koje su nađene u kući u Ritopeku bile su veoma dobro zamaskirane, sakrivene i zazidane i verovatno ih još ne bismo našli da neki od uhapšenih nisu progovorili... Iz tih podzemnih bunkera, po nalogu tužioca, povađene su sve keramičke pločice, a čak je sastrugan i prvi sloj betona sa zidova i plafona, pa je sve to odneto na forenzička ispitivanja kako bi se otkrili eventualni biološki tragovi žrtava - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, forenzičari su do sada otkrili biološke tragove pet osoba u mašini za mlevenje mesa.

- Nađeno je još mnoštvo tragova krvi i otisaka prstiju na podu i na zidovima bunkera i tek će se utvrditi kome pripadaju. Osim toga, otkrivene su kapljice krvi i drugi biološki tragovi i u garaži, najviše na jednom bojleru i na zidu iza njega. Pretpostavlja se da su ti krvavi tragovi dospeli tamo dok su se Belivukovi koljači prali posle mučenja i kasapljenja svojih žrtava - napominje naš izvor.

On dodaje i da inspektori, na osnovu svedočenja pojedinih uhapšenih mafijaša, tragaju za još jednom tajnom prostorijom.

- Reč je, koliko znamo, o betoniranoj jami veličine malo većeg šahta, koja se nalazi pored pomoćnog objekta, a gde su najverovatnije držani oteti ljudi, koji su tamo čekali red za likvidaciju. Radnici trenutno prekopavaju zemlju oko tog objekta u potrazi za otvorom koji vodi u tu tajnu jamu - kazao je naš izvor.

Ispostava 'kavčana'

Veljko Belivuk, njegova "desna ruka" Marko Miljković Mesar i još 20 mafijaša uhapšeni su 4. februara, posle višemesečnog praćenja, i svi su još u pritvoru. Terete se da su pod plaštom Partizanove navijačke grupe 'Principi' ubijali ljude, reketirali i dilovali ogromne količine droge. Oni su bili ispostava zloglasnog crnogorskog 'kavačkog klana' u Srbiji i aktivno su učestvovali u mafijaškom ratu sa suprotstavljenim 'škaljarskim klanom'.

Belivukova banda koristila je više 'štek' kuća širom Srbije, ali najviše dokaza pronađeno je u prostorijama na stadionu Partizana, kao i u takozvanoj 'kući strave' u Ritopeku.

Bonus video:

00:10

KURIR NA LICU MESTA! POLICIJA ČEŠLJA KASINU ACE BOSANCA: Jake policijske snage na Terazijama! Lokal mu obezbeđivao Velja Nevolja! 2

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.