PRESUDA ZA UBISTVO U KAFANI KOD TRSTENIKA: Marka su trojica brutalno tukla usred svirke, na kraju bačen sa terase!
Ubijeni Marko Đurić, Foto: Printscreen

strašno!

PRESUDA ZA UBISTVO U KAFANI KOD TRSTENIKA: Marka su trojica brutalno tukla usred svirke, na kraju bačen sa terase!

Dominik Dimić (52) i Goran Krstić (49) osuđeni na po godinu dana zatvorske kazne zbog učešća u tuči. U toku je podnošenje žalbi na prvostepenu presudu

Objavljeno:

Viši sud u Kruševcu nepravnosnažno je osudio Milana Radua (31) na sedam godina zatvora zbog ubistva Marka Đurića (28) iz Ljubostinjskog Prnjavora u kafanskoj tuči 17. maja prošle godine u trsteničkom selu Grabovac.

Dominik Dimić (52) i Goran Krstić (49) osuđeni na po godinu dana zatvorske kazne zbog učešća u tuči. U toku je podnošenje žalbi na prvostepenu presudu.

Tragedija se dogodila ispred kafane "Dominik i Mirjana" u Grabovcu. Radu je tokom tuče gurnuo mladića iz susednog sela Ljubostinjski Prnjavor sa terase, a ispostavilo se da je pad i udarac glavom o stepenik bio fatalan po Đurića.

Nastradali mladić je izdržavao majku Ružicu i dve bolesne bake i desetogodišnju sestričinu. Komšije i prijatelji opisivali su ga kao vrednog mladića.

Zajedničkom akcijom Saveta mesnih zajednica Grabovac i Ljubostinjski Prnjavor sakupljena je novčana pomoć za porodicu koja je ostala bez oslonca, a pomogli su i oko podmirivanja troškova sahrane.

Opština i Centar za socijalni rad opštine Trstenik isplatili su Đurićima i jednokratnu materijalnu pomoć. Saveti dve mesne zajednice predali su opštini i peticiju za zatvaranje kafane gde je ubijen Marko Đurić.

- Ta kafana je oduvek bila stecište tuča, uznemiravanja građana, čak je i jedna žena tu stradala pre nekoliko decenija - ispričali su ranije meštani.

Bonus video:

04:42

BRZE VESTI 12.05.2021. 1755

(Espreso/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.